|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דרושה :ביקורת על סרב-אין
דרושה ביקורת על סרב אין....(serv-in)
מומלץ מלקוחות אך לא חובה! תודה מראש. ![]()
חבר בקהילה
|
כמו שכבר פרסמתי פה לפני אני מאוחסן אצלם אני חייב להגיד שהשרת פשוט טס ואפילו נפילה אחת לא היית מאז שאני מאוכסן אצלהם מעל לחודש.
הבעלים נותן לי את מיטב השרות שאני אמור לקבל , מחובר תמיד לתוכנות מסרים ותמיד עונה בטלפונים. אני לקוח שלו ואני מרוצה מכול רגע שאני מאוחסן בחברתו , כאשר יגמר לי זמן האיחסון אצלו אני מתכוון לשלם שוב. |
![]() |
# 3 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יום טוב! |
|
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו מאור עמיטל התחדו וקנו שרת חחדש יעודי יותר מהיר אני שמח שאתם מרוצים אני תומך טכני ונציג מכירות ושוב תודה לכולם
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חסום
|
יש להם אחלה שרת
הוא הביא לי חסות והFtp שלו מהיר תמיכה טובה! אממ 8/10 כי הם לא עזרו לי במשהו אבל לא חשוב |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
האתר שלהם לא פועל.
אך לא מזמן ביקרתי באתר, השרת חזק ומהיר.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
האתר לא פועל ברגעים אלה בגלל בזמן זה רכשנו בנוסף עוד יעודי... אז את האתר של החברה אני מעביר ברגעים אלה לשרת החדש וכמו שאתה יודע לוקח לDNS הרבה זמן להתעדכן אז בנתיים..עד שלא התעדכן אני לא יוכל לעשות דבר .. אגב גם השרת שנכנס עכשיו הוא ברמה של השרת שהיה עד עכשיו , יש למה לצפות! יום טוב, עמיטל |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|