|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אני מרגיש גאה שאני ישראלי - מבצע אופרה פירוט מלא
http://video.google.com/videoplay?do...on+the+reactor
תמיד ידעתי על המבצע ותמיד ידעת את הפרטים העקרוניים ואת יכולות הטייס שהיו שם, אבל הסרט הדוקומנטרי הזה פשוט מהמם !!! חובה על כל ישראלי לראות את זה ולהבין כמה קשה עובדים הטייסים שלנו וכל המדינה שלנו כדי לשמור עלינו בחיים. עוד משהו, אני ממליץ לכולכם לקרוא את הספר: "חשבון פתוח" של אהרון קליין. הספר מספר על החיסולים של המוסד לאחר מה שקרה במינכן לסופרטאים. פשוט מדהים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
כשאני רואה את כל החיילים האלו, מסכנים את החיים שלהם בשביל שאנחנו נחייה ונבלה ללא דאגות במדינה שלנו, זה נוגע לליבי.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הסרט מינכן מבוסס על הספר שרשמת ..
מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
סרט יפה שמוכיח את הגאונות הישראלית.
רק חבל שנרדמתי באמצע (הייתי עייף+שפוך) ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התכוונתי שמרגישים גאווה בסרט מינכן (ואתה רשמת אותו דבר שורה מעל) למרות איך שמציגים את ישראל אז או שאתה טיפש .. או שלא ראית ת'סרט . קרא עוד 4-5 פעם כל הודעה לפני שאתה מגיב .. תודה |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב = למרות שמיציגים לך ומוכיחים לך שישראל שווה לתחת אתה מתלהב - אני מתלהב מהיכולות של ישראל וזה נראה שאתה מזלזל. במיוחד בגלל שבסרט מינכן שפילברג הוציא אותנו כאפסים ועלובים :\ גם כן במאי יהודי... אהה וסליחה :P אבל אתה חייב ללמוד להתנסח :\ |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אכן הסרט מינכן סרט חזק...
ובאמת כולך מתלהב כשאתה רואה את הסרט הזה חח כמו בכל סרט כמעט כל ישראלי כשמזכירים את ישראל מתלהבים וזה ככה כי ישראל מדינה קטנה שכל העולם מכיר אותה חחח בקשר לסירטון הסירטון חזק! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ולא מוציאים את ישראל מהבחינה הזאת שווה לתחת (מבחינת יכולת ..) פשוט עשו את המחבלים יותר מידי נחמדים ואת הישראלים מחסלים כמו בסרט אימה ... |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |