|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
המלצה ענקית על חברת FreshServ.net
שלום לכולם!
לפני חודשיים בערך, רציתי לפתוח את ר הורדות משלי, אז לפי הביקורות הטובות והכל פניתי ל-Wisetp, הכל היה בסדר איתם היו אחלה רק מה? שבוע לפני שהיה צריך להיגמר לי החשבון הם עזבו אותי ולא מתחברים ל-ICQ עד עכשיו ואין לי גיבוי הם פשוט ברחו אחרי שבוע, הייתי חייב לחזור, אז אחרי שראיתי את ההתחייבות של גיא ל-99% UpTime קפצתי על המציעה הלכתי ודירתי איתי ב-ICQ והוא היה נחמד, הראה לי כמה אתרים שלהם (ראיתי שהכל מהיר ![]() אני חייב לציין שבכלל לא היו נפילות בשרת חוץ מאחת לשעה שהוא החזיר לי עלהי פיצו ![]() השרות שלהם היה אחלה וגיא תמיד שמח לעזור המטכנתים אורי ואליחי עזרו לי יותר מפעם והשרת טס פשוט גיא, אתה בנאדם זהב ![]() אני שמחתי להיות איתם בחברה, הם טרמו לי הרבה אם אני הולך לחזור שוב לעסק הזה, אני יודע ישר למי לפנות! ![]() תודה על הכל, גיא, עמרי מנהל פורום SharpDown |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד
עסק טוב |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אחלה עסק
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
טוב לדעת !
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ידוע...
בהצלחה!
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע גיא והשרתים שלו מעולים!
גיא בחור ניפלא זמין כל הזמן כל פניה אפילו הכי קטנה ישר בטיפול |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
גיא מומלץ בהחלט, שמח בשבילך!
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
יש להם אפטיים מצויין (תמיד אני רואה 100
![]() גם הביקורות מעולות פה בהוסטס, אחלה חברה בהצלחה
# 9 | |
אחראי פורום
|
תודה רבה, אני שמח שיצאת מרוצה ושמח שעשיתי את העבודה על הצד הטוב ביותר...
ציטוט:
מה לעשות שלפעמים מעדכנים תוכנות עושים ריסטים... תודה!
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לגבי העיניין עם Wisetp שרשמת... אז אני פרשתי לפני שעמיטל החליט לסגור והגיבויים נמצאים אצלו לפי מה שידוע לי מכיוון שהוא ביקש מsPD להוריד לו גיבויים לדיסק מהשרת. תפנה לעמיטל טלפונית בבקשה לקבלת הגיבויים ותקבל אותם. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|