|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
הפועל ירושלים מחזיקת גביע המדינה לשנת 2008
אני אוהד מכבי, אבל יודע לפרגן כשצריך.
חזרה מ22 הפרש נגד מכבי זה דבר שצריך להעריך....עם ניצחון ובלי... מזל טוב לאוהדי הפועל ירושליים, נתראה במלחה ואז שוב ביד אליהו..ואז בפיינל פור-הישראלי כמובן... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מצער...
לראות את מכבי לפני שנתיים ואת מכבי של היום... הבדלי שמים וארץ..
# 3 |
Whatever
|
שיהיה ברור דבר אחד שי,
הפועל י-ם לא ניצחו את המשחק, מכבי הפסידו אותו. השופטים - השופטים אלו שניצחו את המשחק בשביל הפועל ברבע של שריקות ותחרות עונשין. לא יאומן.
# 4 |
חבר וותיק
|
שיהיה במזל
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל בשורה התחתונה, הרבע האחרון היה הירואי של ירושליים, עם או בלי "פוש" מהשופטים, לחזור מ22 הפרש זה לא דבר שצריך לקרות, אבל זה קרה. בגמר הפיינל פור שנה שעברה, טוענים שסמי בכר העניק את האליפות למכבי (משהו שאני לא מאמין בו, ההחלטות היו בגדר הסביר) אז הפעם זה היה יותר לטובת ירושליים..זה מה יש וטעויות מהשיפוט הם חלק מהמשחק. עד שלא יביאו שופטים זרים למשחקים מכריעים, שופטים חסרי אינטרס, לא יהיה פה משחק טוב ל2 הצדדים, השופטים במדינה מתחלקים ל2 זרמים, אלו שיותר בעד מכבי ("הקבוצה של המדינה") ואלו שנגד ("נמאס כבר-60 שנה..")... ככה שהמצב כבר מחייב שיפוט זר. אגב, את הדברים האלו, עוד אמרתי לפני הפיינל פור הישראלי שנה שעברה...שלא תחשבו שעכשיו אני מעלה את הדברים האלו רק כי מכבי הפסידה... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
ואני לא אהיה אוהד ירושליים ואבכה על מר גורלי ועל העובדה שהשיפוט היה פשוט חרא, אבל השיפוט היה חרא. 16 עבירות נשרקו למכבי, לעומת 6 של הפועל. מכבי לא יכלה להכנס לסל, לשמור, לעשות משהו עם עצמה בלי לקבל תוקף/עבירה, זה מטורף. לא יאומן.
![]() |
# 7 |
נשמה של הפורום
|
אבל הבושה הגדולה הייתה שהם לא עלו לפרקט בזמן הענקת הגביע. שילמדו להפסיד בכבוד...
# 8 |
Whatever
|
גם דן שמיר לא הופיע למסיבת העיתונאים בהוראות אדון קליין, זו לא בושה? זו חוצפה.
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
נשמה של הפורום
|
כמו האיגוד לכדורגל, בעצם כל הספורט בארץ. לרדוף אחרי הרוח...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|