|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
טור הביקורות הטובות של BoTen והפעם :: Beesites
שלום..
כן.. ראיתי שיש הרבה חברות טובות בשוק.. והחלטתי: כל שבוע אני אציג בפניכם חברה טובה אחרת.. שראויה באמת לביקורת טובה.. והפעם: Beesites קודם כל, את בני(ככה קוראים לו, נכון?) אני לא ממש מכיר אישית.. יצא לי לדבר איתו רק פעם אחת על בקשה כל שהיא, וגם לזה הוא לא הסכים.. אבל זה לא מנע ממני להמשיך לחשוב שהחברה שלו היא אחת מהטובות שנראו בשוק.. היום לאחי הגדול התחשק לשחק קצת CSS.. הוא קרא לי כי היו כמה בעיות, התיישבתי, והוא נכנס למשחק.. ראיתי אותו משחק וביקשתי ממנו שיראה לי את לוח התוצאות.. להפתעתי הרבה ראיתי שיש.. מספר מופלג של שחקנים בסרבר.. שאלתי אותו אם זה סרבר מישראל, ומהמרובע הטנצ'יק המהבהב של ביסייטס הבנתי שכן.. וואלה, כל הכבוד להם, עד היום לא ראיתי מספר כזה של שחקנים בארץ.. בחול כולם מריצים ככה, אבל בארץ?, נו טוב.. ת'אמת, גם שרתי 12 סלוטים אנשים בארץ לא קונים.. כי עד לפני כמה זמן.. המחירים של שרתי המשחק היו בשמיים.. בכל אופן.. אני גם תומך במה שהמנהל של ביסייטס מנסה לעשות עם CS:CZ אם כי לכל החברים שלי שיודעים רק משחק אחד במחשב, ייפלו השרתים, ולא יישאר להם כלום, אבל לאנורא, דאגתי להזהיר את הטחונים שבהם ^^. בכל אופן.. ביסייטס נבחרת להיות חברת השבוע, לפחות בשבילי, ולכל שחקן ישראלי שמעוניין לקנות שרת.. ביסייטס הם הבחירה הכי נכונה, הם עשו שם ועניין בזמן האחרון, וזה לא רק רוח וצפצופים. הדבורה יודעת לעשות את העבודה, ויודעת לעשות אותה טוב <: עד כאן -רן- |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
לביסייטס תמדי היה שם טוב אני לא יודע אם זה רק בזמן האחרון תמיד היה
חברה בהחלט מעולה שמצדיקה את המחירים.
משתמש - היכל התהילה
|
יוזמה נפלאה,
אך פורום ביקורת חברות מיועדת שרק לקוחות ירשמו ביקורות על חברות.. לא על אנשים שמשחקים אצלהם בסרברים. <:
חבר מתקדם
|
בתור לקוח יכולים לקרות הרבה דברים..
זה כמו לכתוב בתור חבר, או בתור אויב.. אבל בתור איש מהצד.. שצפה בחברה וראה את ההתנהלות.. אני מניח שמותר לי.. |
![]() |
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
עריכה:
אחרי שיחה עם המשתמש באשכול נפתח. בברכה, בן. |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
כל השרתי משחק כמעט שלהם.
כל הכבוד להם הם חברה טובה [תחליפו עיצוב] חח סתם.
|