|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
הפניית סאב דומיין בדיירקט אדמין
שאלכה לי אלייכם
איך אני מפנה אני רוצה לעשות לכל פורום משחקים סאב דומיין נגיד GTA gta.dreamhost.co.il ויקשר ל http://dreamhost.co.il/index.php?showforum=15 סתם לדוגמא. תודה לעוזרים :]]]
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שאלתי את זה בדיוק שאלה מתחת.
מקווה שיעזרו לנו ![]()
# 3 |
חבר מתקדם
|
אז אני יענה לשניכם כאן
![]() בDA כשאתה יוצר סאב דומיין הוא אוטומאטית פותח תיקייה על שם הסאב שיצרת. ניתן לגשת דרך domain.com/sub או sub.domain.com לגבי הפנייה לכתובת צור במנהל הדומיין שלך CNAME וכתוב את שם הסאב המבוקש. בTARGET חלק קוראים DATA רשום את כתובת השרת כמדוני אתה יכול גם לעשות סאב ע"י Arecord זה הכל... Last edited by israel; 12-02-10 at 13:46.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
קודם כל תודה.
דבר שני יצרתי את זה phone.123.co.il. CNAME phone.1234.co.il. עכשיו כשאני נכנס ל phone.123.co.il זה פנה אותי לדומיין 1234.co.il ולא לסאב דומיין. הבנת את הבעיה?
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה מנסה לעשות מסכת כתובת? או להפוך את phone.123.co.il לאתר כביכול? באיזו חברה הדומיין רשום? Last edited by israel; 12-02-10 at 15:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
שוב אני יסביר.
יש לי אתר בכתובת phone.1234.co.il שזאת חברה חיצונית. עכשיו לי יש את הדומיין 123.co.il ואני פשוט רוצה לעשות סאב דומיין שיהיה phone.123.co.il שיפנה לאתר של החברה החיצונית phone.1234.co.il סבבה?
# 9 |
עסק רשום [?]
|
תודה רבה נעשה
![]() אין דרך לעשות זאת במערכת רק דרך יצירת קובץ? אנ יגיד לך למה, פשוט כי ברגע שאתה עושה מה שרשמת פה.זה מעביר את הדף לאתר החצוני ואני לא רוצה שיראו לשורת כתובת את האתר החיצוני. מבין?
אחסון אתרים Last edited by Acid-Burn; 12-02-10 at 23:48.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|