|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
כמה שווה בערך דומיין בעל PR גבוה?
בעל PR1
בעל 2 ובעל 3 ומעלה? בערך :/ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נכון להיום PR לא שווה כלום,
תנסה לבדוק את ה דומיין/מילת מפתח בגוגל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
דומיין יכול להיות שווה אם הוא וותיק (רשום שנתיים+)
PR זה רק הדירוג של העמוד וזה מושפע מהפניות אחרות.. כמובן שדומיין PR2 יהיה שווה יותר מדומיין PR0 .. מקווה שעניתי לך, אם לא שאל שוב..
# 4 |
אחראי פורום
|
PR (לפחות נמוך כזה) "לא מעניין".
PageRank בעצם משקף את כמות האתרים שמקשרים אלייך והאיכות שלהם (שהיא נקבעת גם - על ידי כמות האתרים שמקשרים אליהם). מה שמעניין בדומיין מבחינת הקידום - זה באיזה מילות מפתח הוא מקודם, באיזה מקומות - ועוד כל מיני דברים כמו תדירות העדכון וכו'. ולסיכום - PageRank זאת לא אינדקציה בכלל לערך דומיין. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
זה שמישהו יחליט ויגיד "אני קונה את הדומיין dsadksajdsalijdsklaj.com ב-5000 שקל כי יש לו PR 2" זה לא יתן למוצר הזה - "דומיין על PR 2" תג מחיר של 5000 - או בשביל העניין, תג מחיר בכלל.
הוא שאל כמה שווה דומיין בעל PR X, וכמו שאמרתי - זה לא דבר שמעריכים על פיו דומיין. למה שתקנה דומיין?
ועל פי 3 הסיבות האלה (ואני בטוח שגם ניתן למנות עוד), נוכל להעריך את הדומיין. זה שלדומיין יש PR 6 - זה לא אומר יותר מידי על הקידום שלו. אם דומיין מקום ראשון במילה "חתולים שוודים בגליל", כי יש לו עשרות אלפי קישורים מאתרים שונים ואיכותיים... אבל הוא לא מצליח להתקדם בשום מילה אחרת - אז ה-PR לא מעניין. אז בשביל העניין, בדומיין שלמעלה, במקרה והוא לא מקודם בשום מילה אחרת, הערך הפוטנציאלי עבור הקונה הפוטנציאלי הוא.... כלום. לעומת זאת, דומיין עם PR 0 אבל במקום ראשון במילה "lawyers" יהיה שווה מאות אם לא מיליוני דולרים. (ובלי להיכנס לשאלה אם דומיין עם PR 0, עם כל כך קצת קישורים איכותיים, יכול). המחיר, במידה ומתבסס בגלל הערך הקידומי של הדומיין - הוא נקבע פר-דומיין, ואין שום נוסחה או מדד לחשב את המחיר, ובטח לא נוסחה של "PR 1 זה X שקלים, ו-PR 2 זה Y שקלים". |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
DWX.CO.IL בעל PR1
מקודם בכמה מילים כמה שווה בערך? ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב, בקשר לביטוי זנב ארוך כפי שצינת. יש הרבה מונחים ממה שאני מכיר שאנשים משלמים כמו עלות דירה בקרית שמונה בחודש כדי להיות ראשונים בהם. למה ככה ? כי ככה הם מקבלים גולשים מאוד רלונטים. מדובר כמובן בנישות בארה"ב .
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
הביטוי שציינתי, "חתולים שוודים בגליל", הוא ביטוי שאף אחד לא מחפש אותו (אני מקווה?). לא נתתי אותו כדוגמא לביטוי זנב ארוך, אלא דוגמא לביטוי שאף אחד לא ירצה להתקדם בו. rycqq: האתר כרגע אינו זמין. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|