|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירת עיצוב מתוכנת של פיירסטייל
שלום לכולם,
לאחרונה לקוח שלח לי עיצוב שהוא רכש מ"פיירסטייל" וביקש שאני אתכנת. סגרנו על 100 ש"ח ותכנתתי. בסוף העסקה בוטלה למרות שאני קיימתי את חלקי. העיצוב חתוך בדיוק של פיקסל ומתאים לכל הדפדפנים. מדובר בעיצוב הנ"ל: http://firestyle.net/images/pics/SmartHosting.jpg מי שמעוניין בעיצוב המתוכנת המחיר הינו 100 ש"ח על התכנות + 15 ש"ח על הרישיון שאני צריך לרכוש מ"פיירסטייל". הקנייה היא קנייה מיידית. אתם מעבירים מקדמה של 50 ש"ח, אני מעביר את הקבצים ואז אתם מעבירים את שאר התשלום(65 ש"ח). פרטים ליצירת קשר בחתימה. (לצערי היום נאבד לי הפלאפון ולכן לא תוכלו ליצור איתי קשר טלפונית לעת עתה.)
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סתם שתדע, גודלים לא רק מדברים גדולים אלא גם מדברים קטנים ככה שלא משנה אם הסכום הוא 10 ש"ח או 1000 ש"ח (כמובן שהגזמתי כאן...). ובבקשה, מי שלא מעוניין שלא יגיב סתם.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() זכותו לקחת מקדמה שתתן לו ביטחון כשהוא מראה את המוצר לפני אותו לקוח על מנת שלא יקרה אותו מקרה שקרה לו עם אותו חברה שעשה בשבילה את התיכנות. בהצלחה במכירה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)