|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() המעצב ReFlecTion עזר לי בתחום העיצוב והכין לי מספר עיצובים ודברים שהייתי צריך מהיום להיום הוא עובד בצורה מהירה ומקצועית אהבתי מאוד את העיצובים שלו הוא שולט בצורה נהדרת בתחום הפוטושופ והעיצוב.
אני נורא אהבתי את העבודות שלו ויש לי שליטה טובה וזרימה בעיצובים שלו אני חייב להודות שאין הרבה אנשים כמוהו שמוכנים לעזור גם באמצע הלילה, לפני כמה ימים ביקשתי ממנו להכין לי שורת משתמשים באמצע הלילה והוא שמח להכין לי ללא שום וויכוחים הוא אמר שהוא יכין לי ותוך מספר דק' השורת משתמשים הייתה מוכנה ומועצבת בצורה מדהימה ממליץ עליו בחום ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תודה אחי!
![]() שמחתי לעזור לך, גם באמצע הלילה ![]() מקווה שאהבת גם את מה שעשיתי לך.. יום טוב שיהיה לך ולכל הקהילה ![]() אברהם.
חבר מתקדם
|
מדיבור ראשוני איתו
הוא אחלה גבר וגם וב לדעת שיש מישהו שעוזר בלילה ![]()
אקס מנהל
|
כל הכבוד,תמשיך ככה!
ישר כוח |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ותודה לכם!
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
באמת בנאדם נדיב מאוד.
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אז הוא בן אדם טוב ^^.
אני אישית לא הייתי מסכים ואני לא כועס על עצמי =/, יש הבדל בין עזרה קטנה לניצול או כל דבר אחר. אפשר לעזור בדברים קטנים ( מאוד קטנים, וזה גם לרוב ללקוחות ). באים אליי מליונים לאייסיקיו, באמת שהייתי שמח לעזור. אך אנשים לא מראים כוונה לעזור לעצמם ולא מדברים יפה. אז שירוצו לחפש את עצמם
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש מלא שבאים ורוצים עיצוב בחינם, מה אני יעשה? גם אני רוצה מליון דולר. אני עוזר למי שיוכל לעזור לי שאני צריך ואני רואה שהוא רציני ועושה את זה בשמחה. ערב טוב, אברהם.
# 9 |
חסום
|
כל הכבוד מכיר אותך [מעצב]
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
טוב לשמוע,
תראה את מה שהוא הכין לך |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |