|
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() ציטוט:
ב) שמנסים, לומדים, כלום לא קשה. ג) על סמך מה אתה קובע/מניח שאין משתמשים בפורום הנ"ל שעובדים עם המערכת? במיוחד מערכת כ"כ חזקה, נפוצה, מותאמת לשרתים. ( אני אישית עובד עם המערכת מעל לחמש שנים - בעיקר בתור שולחן עבודה ובמיוחד לשרתים. ) עכשיו נחזור לעיניינינו, לומר את האמת זה באמת בעייה פשוטה, לפני שאני יענה, למרות שזה קרוב לוודאי לא יעזור, למה לא לחפש בגוגל? בכל אופן, הבעייה עם הlib, זה שהוא לא נמצא/לא תקין/לא מלא - הליב הזה שייך לLinux emulator פשוט תתקין אותו דרך הports, ככה: cd /usr/ports/emulators/linux_base make install distclean עכשיו ככה, בשביל לטעון את הלינוקס קומפטביליטי מודול, תריץ את הפקודה: kldload linux עכשיו בשביל שתרוץ אוטומתית עם המערכת, תערוך את הקובץ rc.conf - ב/etc ותוסיף את השורה: linux_enable="YES" ברמת העיקרון היית אמור לבחור ב"Install linux compatibility" בהתקנה, זה היה חוסך את כל זה.. אבל בכל מקרה, שמח לעזור, תרגיש חופשי לשאול אם יש עוד משהו. Nexus. Last edited by Nexus; 28-11-05 at 23:36.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
צודק ככה מתקינים תמיכה ללינוקס, טוב שיהייה על השרת בכל מקרה.. אבל תודה לאל בשביל שרת רדיו, ובשביל רוב הדברים שמעניינים אנשים (מה שלא מעניין פשוט לא טרחו) יש קבצים ל freebsd, צריך רק להוריד את הקובץ הנכון: http://www.shoutcast.com/download/files.phtml איל |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
אני אתייחס לחלק היותר נוגע לי - אבטחה - OpenBSD,
שלא תבינו לא נכון, גם FreeBSD לדוג', שזו אחלה מערכת, מאובטחת, מהירה, יציבה, אני אישית עובד איתה בתור Desktop, *אבל* OpenBSD כמו שאייל הסביר בדוג', ממש "נולדה לאבטחה", מתחיל מכלי הבסיס הכוללים וממשיך עם הכלים ה"חסרים"(" "), מבחינת צורת העובדה עם הקרנל לדוג'(BSD Original Kenrel-G Based), בשונה מFreeBSD למשל כ"שלב הגנתי נוסף" הוא עובר דרך מה שנקרא TDI, שבשפה פשוטה משמש כ"Gateway"(שער יציאה) ל"פקודות" / "תוכניות" / כדומה, בין המערכת בה המשתמש עובד / מריץ / כדומה - לבין הליבה(ה"קרנל"), כמובן שהTDI אומנם מוגדר באופן *כמעט* מושלם בDefault, אבל אפשר להגדירו מ0 ואף לקמפל אותו ידנית למודולים נוספים / כדומה, זו עוד סיבה שגם אם נמצא באג כלשהו ל'BSD Kernel Base" ונניח שגם נבנה אקספלויט, ישנה סבירות גבוהה מאוד שהוא לא ישפיע או יותר נכון 'יסונן' ברמת הTDI. * דוג' קטנה ומספקת מתוך מערכת גדולה ומושלמת(למטרה שהיא הותאמה לה.). בברכה, עומר רייטר. Last edited by Nexus; 07-12-05 at 10:46.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה אתה ![]() פשי.. כמה זמן.. נוסטלגיה למי שהיה בהוסטס הישן.. :qqb015:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|