|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | מקדם **תמורה כספית**
דרוש מישהו שיכול לגרום לפורום שמועצב ומתוכנת כראוי שיהיו בערך 100-150 מחוברים בו זמנית בממוצע.
בנוסף, אני אדאג להגרלות ופרסים כך שאני אדאג לשמור על הקהילה שהמפרסם ידאג להביא. **תמורה כספית. מסנג'ר roie885@hotmail.com ICQ בפרטי. לרציניים בלבד *מפרסם בשבילי ובשביל חבר המסן זה שח חבר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני לא יכול להבטיח לך 100-150 מחוברים, זה לא העניין בקידום אתרים.
קידום אתרים מקדם אותך במנועי החיפוש השונים בעיקר בגוגל תלוי איזה יעדים אתה מעוניין לממש. אם אתה מחפש מפרסם זה לא מקדם אתר. במידה ואתה מעוניין במקדם אתרים אתה מוזמן ליצור קשר. comeback.t@gmail.com
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חסום
|
אני השותף שלו.
כולם ישר חושבים על קידום בגוגל, קידום בגוגל לא ממש תורם. אך, יש אנשים שמתמחים בנושא של פרסום אתרים/פורומים. אם אתה בעל קשרים , אם אתה בעל תוכנות מסרים שבכל אחת מהן יש 4000 איש שמבינים בפורומים, אכן אפשר להגיע לרמת פרסום גבוהה! אם אתה מקדם או מפרסם.. סביר להניח שיש לך את הידע הזה. לכולם זה חדש אבל עדיין אתה יכול להוציא את המיטב. הבנתם את הבסיס? אם כן, אשמח אם מישהו יצור עימנו קשר: מסנג'ר שלי: roie885@hotmail.com תודה רבה לכולם |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|