![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מתיחה: וולדימיר
זאתי באמת מתיחה טובה.
רק חבל בסוף השני הורס מתחיל" מי זה יבן זונה". טוב נו, זה עדיין ממש מצחיק. http://rapidshare.de/files/11942558/...ir_p1.mp3.html |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
![]() ![]() אני הולך לראות מקוה שזה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() המתיחה הכי מצחיקה בארץ ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
נשמע...
# 4 |
חבר בקהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
אין זה קורע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח ![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח הקטע השני הכי מצחיק איפה הוא? מי זה מה קשור אני קשור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה הקטע השני?!?!? הוא הכי קורע בארץ Last edited by TRIP; 27-01-06 at 16:14.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש קטע שני?????
ננסה למצוא =\ |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הקטע השני הקטע הראשון נחמד אבל תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
לסלביק היו שני קטעים הקטע שני דווקא להפך לא כל כך מצחיק כבר יודעים שהוא מסתלבט...
# 8 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה איתכם.. אבל המתיחות של יאיר יותר טובות.
במתיחה הנוכחית כמעט ולא צחקתי. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תביאו מתיחות של יאיר יותר טובות? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
לי היה ת2
![]() אין כבר ![]() אבל החלק השני כבר לא מצחיק...
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|