הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 19-12-06, 12:30   # 11
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

חנן,
מבלי להצדיק אף אחד בסיפור הזה, חשוב שתדע דבר אחד: אם אבי עשה לך הנחה בתשלום בעקבות זה ששילמת למספר חודשים אז אתה לא תוכל לקבל תשלום מלא של החודשים בחישוב של הכסף ביחס למספר החודשים שרכשת. כל התירוצים של אבי בנוגע למע"מ והכל זה אכן בולשיט אחד גדול ואם יש לו הנהלת חשבונות הם יכולים לסדר את זה ללא בעיה.

אגב - סתם שאלה שלדעתי היא רטורית אבל נשאל בכל זאת - האם קיבלת קבלה או חשבונית מס\קבלה?

בנוגע לחסימה של הקבצים - זה פשוט חוצפה מה שהוא עושה כי זה דבר שאסור לו לעשות במיוחד כשאתה אומר שנשארו לך עוד חודשיים בחברה.

נחכה לשמוע את הצד שלו בסיפור.

ישן 19-12-06, 12:35   # 12
Hanan
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Hanan לא מחובר  

לא קיבלתי לא קבלה ולא חשבונית ולא שום דבר ועכשיו שאתה אומר את זה, יש מצב שגם עם המע"מ הוא חירטט לי אם לא קיבלתי שום קבלה, יכול להיות שהוא בכלל גם לא הוציא, תודה שפתחת לי את העיינים קצת יותר עכשיו וגם לחברי הפורום.

ולתגובת Expert-Serv.co.il:
לא אמרתי לרגע שאבי בן אדם לא טוב! אבי בתור בן אדם רק בתור טיפול איתי כלקוח התאכזבתי, ואם הייתי מתקשר והוא לא היה עונה, מעולם הוא לא חזר אלי להבדיל ממך, כנראה אתה משלם יותר ממני ומגיע לך עדיפות. ככה הצגת את זה, אתה שיש לך 2 שרתים והרבה לקוחות אצלו יש לך משהו הרבה מעבר לעסקים... אני כנראה היייתי רק עוד לקוח.

חנוכה שמח, כבר נהייתי בלון מהסופגניות

בניית אתרים - Wise Group Media LTD

ישן 19-12-06, 12:35   # 13
shayb
חסום

מיני פרופיל

shayb לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading צפה בהודעה
חנן,
מבלי להצדיק אף אחד בסיפור הזה, חשוב שתדע דבר אחד: אם אבי עשה לך הנחה בתשלום בעקבות זה ששילמת למספר חודשים אז אתה לא תוכל לקבל תשלום מלא של החודשים בחישוב של הכסף ביחס למספר החודשים שרכשת. כל התירוצים של אבי בנוגע למע"מ והכל זה אכן בולשיט אחד גדול ואם יש לו הנהלת חשבונות הם יכולים לסדר את זה ללא בעיה.

אגב - סתם שאלה שלדעתי היא רטורית אבל נשאל בכל זאת - האם קיבלת קבלה או חשבונית מס\קבלה?

בנוגע לחסימה של הקבצים - זה פשוט חוצפה מה שהוא עושה כי זה דבר שאסור לו לעשות במיוחד כשאתה אומר שנשארו לך עוד חודשיים בחברה.

נחכה לשמוע את הצד שלו בסיפור.
אף אחד לא חסם לו את החשבון החשבון שלו נחסם לבד כי הוא גמר את התעבורה שלו.
ובנוסף הוא קיבל 100 גיגה נוספים.
את העניין של המע"מ אני יכול לפתור אין פה שום קשר לזה.
הוא התחייב ל-4 חודשים זה שהוא עזב אחרי חודשיים זה לא אמור לעניין אותי.
אני לא אמרתי לו לעזוב ...

ישן 19-12-06, 12:40   # 14
nanadav
הוסטסניון

מיני פרופיל

nanadav לא מחובר  

אבי?
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו בן אדם?
אבי בזמן המעבר לייעודי החדש, מה הוא לא עשה בשבילי?
דבר ראשון שבוע לפני ביקשתי ממנו לפתוח שרת רדיו ללקוח עד שנעבור לייעודי, והוא פתח אפילו בלי לשאול למה.
דבר שני, הוא השאיר לי את הרייסלר עד היום, כמה ימים לאחר שנגמר לו הזמן בשביל שנהיה בטוחים שהכל יעבור טוב.
זמין תמיד, וכשהוא לא עונה כמו שאמרו מעליי, תמיד חוזר אלייך או טלפונית או דרך תוכנות המסרים.

ישן 19-12-06, 12:40   # 15
storing
משתמש תחת חוזה ניסיון.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל storing שלח הודעה באמצעות MSN אל storing

storing לא מחובר  

אני לא קראתי תביקורת אבל אין על אבי, אני לקוח שלו מרוצה! הוא עוזר בכל מה שאני מבקש,
לא מאמין על אבי
חוץ מזה אם אתה מתחייב למשך תקופה אז הוא עשה לך מחיר נמוך וככה אתה לא יכול לקבל את הכסף חזרה, אם משהו יבוא אליך ויתחייב ל3 חודשים יקבל חודש מתנה אחרי החודש מתנה יעזוב אותך ויגיד לך "תן לי תכסף שלי כי הייתי בחודש מתנה",
זה לא הולך ככה!
יום טוב לכולם

עוסק פטור

ביקורות:
[1][2][3][4]

ישן 19-12-06, 12:41   # 16
Hanan
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Hanan לא מחובר  

אבי אתה מפיל רק את עצמך ידידי.. תשים לב קצת יותר לאיך שאתה כותב פה.
ניקח את המשפט הבא: "לא אמרתי לו לעזוב זה לא אמור לעניין אותי".
אבל אמרת לי "אתה צריך שרת פרטי אני לא יכול להוסיף לך יותר תעבורה ממש שיש לך כי השרת שיתופי"
בקיצור אבי, קח לקח מהסיפור ותבין שלא לכולם יש אתרים של 500-1000 גולשים ביום.. וקח להבא בחשבון לשאול כמה תעבורה צריך האתר ומה הסדר גודל שלו, כמו שעושים בחברה מקצועית ולא העיקר לקחת כסף. כמו שאמרתי, חברת "שרתים" ענה לי בכל כך מקצועיות שהייתי רץ אליהם אם היה לי קצת יותר כסף וזה מה שאני אעשה, הוא נתן פתרון מעולה כמו שאני הייתי נותן כשנהלתי את החברה שבידיים שלך כיום.

"לא אמרתי לו לעזוב..." - מה אתה ילד קטן? אתה צריך להגיד לי לעזוב כדי שאני אבין שאתה לא יכול להחזיק אותי? אתה אדיש ידידי, יש לי כ חצי מיליון גולשים שונים ביום באתר ואתה מצפה ממני לחכות לך כל פעם שתענה עם התירוץ של "אני בחווה אין לי קליטה", "התקשרת מחסוי"? ואגב, תשתדל להיכנס קצת יותר לשרת IRC של אופלאג, אתה תבין כמה לקוחות בחו"ל זועמים עליך בגלל שאתה לא זמין ותבין שאני לא היחידי, עכשיו אנשי הפורום פה כנראה אתה מאכיל אותם ורוד, בתור אחד שמסתכל מלמעלה איך אתה לקחת את החברה שאני נהלתי בידיים שלך, אני שומע תלונות מפה ועד הודעה חדשה ועובדה שאיך שקנית את החברה ישר 3-4 לקוחות עזבו כי היה להם הכרות איתך בעבר ואני מעדיף לא להוסיף כדי לא להזיק לך עוד בנוסף למה שאתה מחרטט לי פה עכשיו.

אם אתה רוצה, אני אשמח להביא אותם פה לפורום כדי שיגיבו ויוכיחו שיש להם הכרות איתך בעבר ובמיוחד על הזמינות שלך.

תודה ולהתראות ידידי. מקווה שהפקת לקח בנוגע לאתרים בינלאומיים.

ישן 19-12-06, 12:42   # 17
Pro-Host.co.il
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-Host.co.il

Pro-Host.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Hanan צפה בהודעה
ד. גם זה לא היה מספיק, והיו לך כמה וכמה פעמים קריסות בשרת לא יודע אם שמת לב, במיוחד עם ה Mysql connections שרק לזה היית מודע, ככה שהלקוחות שלך שמשומה כנראה לא היו מודעים לנפילות של ה MYSQL CONNECTIONS כנראה לא שמעת על זה כי זה קרה בעיקר בשעות העומס בלילה כי זה אתר בינלאומי ובחו"ל השעון בדיוק 12 שעות הפוך.
צר לי לאכזב אותך..

בכל שרת שיש בו עומס יופיעו השגיאות האלו, לא משנה איזה שרת וצורת התיחזוק שלו!
האתר שלך זקוק למיני יעודי/יעודי.

לפי דעתי הביקורת לא רלוונטית, אני עובד עם אבי קרוב לחצי שנה ותמיד שאני מתקשר עליו הוא עונה לי.
אתה התחייבת ל4 חודשים ושילמת..

אתה יודע מזה התחייבות?

ישן 19-12-06, 12:43   # 18
LDFIX.CO.IL
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל LDFIX.CO.IL

LDFIX.CO.IL לא מחובר  

לכל הלקוחות המרוצים, זה לא חשוב שאתם מרוצים(זה מאוד חשוב! אבל לא כרגע).
הבנאדם כתב ביקורת, או שתכתבו לו מה אתם חושבים אבל אל תכתבו שאתם יצאתם מרוצים כי זה לא עוזר לו בכלום.

בכל מקרה, מקוה שהעניינים יסתדרו ביניכם.
על איכות משלמים, אבל פחות!
יצירת קשר - ה"פ או באימייל Admin@ldfix.us

www.LDfix.co.il
www.LightServ.co.il

ישן 19-12-06, 12:43   # 19
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loads צפה בהודעה
אף אחד לא חסם לו את החשבון החשבון שלו נחסם לבד כי הוא גמר את התעבורה שלו.
ובנוסף הוא קיבל 100 גיגה נוספים.
את העניין של המע"מ אני יכול לפתור אין פה שום קשר לזה.
הוא התחייב ל-4 חודשים זה שהוא עזב אחרי חודשיים זה לא אמור לעניין אותי.
אני לא אמרתי לו לעזוב ...
אבי הוא התחייב ל4 חודשים בזמן שאתה אמור להתחייב ל4 חודשים של שירות תקין ותמיכה תקינה ושרת יציב. אם אתה לא מסוגל לספק לו את זה אז לפחות תחזיר לו חלק מהסכום שנשאר. זה לא בושה להגיד שאתה לא יכול להחזיק את האתר שלו, אפשר להבין שהאתר שלו גדול וזה קשה לך, אבל תחזיר לו חלק מהכסף שנשאר כי הוא התחייב ל4 חודשים ואתה כנגד זה התחייבת ל4 חודשים שהאתר יעבוד.

בנוגע לקבלה - ראיתי שכתבת השבוע שאתם כבר עוסק מורשה. אז קודם כל, כל הכבוד. דבר שני, העונש על העלמת מס הוא עונש כבד, אני לא ממליץ לך להכנס לזה. אם אכן דיווחת עליו בספר והוצאת קבלה אז למה לא שלחת לו את הקבלה? על כל שקל שאתה מקבל אתה חייב לשלוח כנגד זה קבלה.

ישן 19-12-06, 12:44   # 20
Hanan
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Hanan לא מחובר  

כשאתם קונים עכשיו בחנות ונותנים לכם 20% הנחה על המוצר, ואח"כ אתה בא כי המוצר לא היה טוב, אני בטוח שלא תשמעו מחברה רצינית כמובן "גם קיבלת 20% הנחה וגם אתה בא לבקש החזר כספי או להחליף מוצר!?"

אז תתעוררו אנשים, כמה אבי לקח זה בעיה שלו, אני שילמתי הוא קיבל את הכסף, הוא צריך מעכשיו רק לשרת את הלקוח ולא להסתכל על כמה שילמתי.

ו storing כמו שאמרתי ידידי, יכול להיות אתה מנהל אתרים קטנים, יש לי רשת אתרים שיש לה למעלה מ 4 מיליון גולשים ביום, אני שמח שרק אתר אחד שמתי על אבי ולא את כל ה 10, ממזמן השרת שלו היה עכשיו נופל עם כל הלקוחות ביחד.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום