|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
אני מחר ניגש לבגרות ב-5 יח"ל לטופס 005 אני מקווה שהיה 2 הסתברויות שלא ניצטרך לעשות גיאומטריה ואני בעד חקירה רעה אבל גם לאיזה סדרה נחמדה אני לא אסרב.
בקיצור בוא נקווה לטוב ![]()
הוסטסניון
|
בהצלחה אנשים!
הוסטסניון
|
בהצלחה
![]() האמת היא ש 005 לא כ"כ קשה... |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
אני יגיד לך את האמת החומר בכלל לא קשה אבל אני זילזלתי בזה כל השנה חשבתי שזה קטן עלי ועכשיו אני אוכל את זה, אני מקווה שהיה טוב ויגישו אותי למועד ב'.
חבר וותיק
|
כן, בהצלחה אנשים.
|
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה לכולם
גם לי יש מחר בגרות במתמטיקה אני לא יודע אם אני ניגש כי כבר יותר משבוע יש לי דלקת ריאות וזה לא רוצה לעבור לי.... וגם מוזר מאוד לא אמרו לי את ציון המגן... איזה מבאס זה אם אני לא אלך מחר אז זה או בחופש הגדול מה שהורס את כל החופש כי זה 4 שבועות למידה כדי לגשת או לעשות מועד חורף שזה גם מבאס.... |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
עושה 003 - 4 יחידות
מוגש על 96. מקווה ל100 בבגרות ![]()
הוסטסניון
|
חבר וותיק
|
חחח אני ניגש על 85...
מספק אותי מאוד בגלל שלא עשיתי כלום כל השנה אבל כלום ולמי שמזלזל באלה שב 3 יחידות...קשה לעלות ל 4 ו 5 אז צריך לזלזל? יש כאלה שלא כל כך טובים בלימודים (כמוני) אני בקושי לומד אבל במבחנים אני מוציא ציונים גבוהים ואני מעדיף להוציא 90 ב 3 יחידות מאשר להוציא 40 ב 4 או 5 יחידות. |
![]() |
# 40 |
חבר מתקדם
|
תגידו זה נכון שבבחינת הבגרות במתמטיקה נותנים לך גם מין דף של נוסחאות משהו דומה כמו שנתנו במתכונת?
אם כן יש מצב לדעת איזה דף ז"א איזה נוסחאות יש שם? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|