|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי לכתיבת תוכן ותרגום טקסטים
אני זקוק בדחיפות לעבודה ולכן אני מציע לתרגם טקסטים ולכתוב תוכן.
*5 יח"ל אנגלית בציון מעל 90, 129 בתחום אנגלית בפסיכומטרי. *ידע כללי עשיר בתחומי המדעים:ביולוגיה כימיה ומתמטיקה.בנוסף,ידע במוסיקה. *עסקתי בעבר בתכנות אתרים,אולם זנחתי את העיסוק. *משקיען ברמות,חרוץ ואוהב ללמוד דברים חדשים. *בן 19,מסיים עכשיו י"ב. *התמורה היא כספית
מספק כתיבת תוכן בעברית ובאנגלית ותרגומים-הבלוג שלי. Email:idan43@gmail.com MSN:universal23@windowslive.com Last edited by idan43; 15-06-09 at 15:16.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זאת פעם ראשונה שאני מציע את עצמי בתחום הזה ולכן אני לא ממש מתמצא במחירים המקובלים..אבל אני מניח שעבור 100 מילים זה משהו כמו 30 -40 שקלים לא?בכל מקרה אני לא מחפש להתעשר
![]() אני צריך גם לראות את הטקסט ולראות בכמה זמן מדובר ואז גם אציע מחיר מתאים
מספק כתיבת תוכן בעברית ובאנגלית ותרגומים-הבלוג שלי. Email:idan43@gmail.com MSN:universal23@windowslive.com Last edited by idan43; 15-06-09 at 15:15.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
מאחר ולא נקבת במחיר מסויים באופן מוחלט, אלא שיערת, אני מציע - 20 ש"ח ל250 מילה, 40 ש"ח ל500 מילה.
כתיבת תוכן בעברית (לא תרגום). מזמין 5 מאמרים. לגבי התחום: אף אחד מאלו שהזכרת, אם תסכים למחירים, אשלח לך בפרטי מהו התחום. תשלום בהעברה בנקאית ברגע סיום המאמרים ושליחתם, יכול להעביר לכל בנק פרט לבנקים בחו"ל / PAYPAL. המשך יום נעים.
# 6 |
חבר בקהילה
|
35 שקלים
מספק כתיבת תוכן בעברית ובאנגלית ותרגומים-הבלוג שלי. Email:idan43@gmail.com MSN:universal23@windowslive.com Last edited by idan43; 15-06-09 at 16:08.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא מבין איך התגובה שלך תורמת לאשכול.אם אין לך משהו חשוב להגיד אז אל תגיד כלום.ודרך אגב עשיתי פסיכומטרי רק פעם אחת ובגיל 18.אני לא יודע כמה פעמים אתה עשית כדי להשיג 141. bong.co.il דבר איתי בפרטי,אני אעשה לך מחיר טוב,תלוי באורך הטקסט.
מספק כתיבת תוכן בעברית ובאנגלית ותרגומים-הבלוג שלי. Email:idan43@gmail.com MSN:universal23@windowslive.com Last edited by idan43; 16-06-09 at 10:29.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|