הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 02-06-06, 13:08   # 1
שחר123
חבר בקהילה

מיני פרופיל

שחר123 לא מחובר  

ביקורת רעה על עומר מחברת serv4u

אני היום פירסמתי איזה דומיין שבירצוני להחליף תמורת דבר כלשהו היה אחד שרצה בעד הדומיין לתת לי עיצוב אמרתי לו שאני יחזור אליו בתשובה אחרי שאני יבדוק עם האחרים שרוצים אז עומר יוצר איתי קשר ושואל אותי מה אני רוצה תמורת הדומיין אמרתי לו עיצוב כי היו כאלה שהציעו כך ולא היה לי כל כך מה לבקש בסדר אנחנו מסדרים את הכל ולאחר שאני נותן לו את פרטי החשבון עם הדומיין הוא שולח לי תמונה של עיצוב אחר שהוא רוצה לתת לי אז אני אומר שאני לא מעוניין ושיניתי את הפרטי כניסה (הוא עדיין לא שלח לי שום קובץ psd) ואני אומר לו שאין עסקה ושאני כבר לא מאמין לו כי הוא רצה לישלוח לי עוד עיצוב עם שם שלא נראה לי שזה העיצוב והוא גם אמר שהוא רוצה לישלוח לי עיצוב מפיירסטייל קיצר אמרתי לא שאני לא מאמין לו ומה הוא אומר לי? נחשו... הוא אמר:"מה ת'דפוק?" ואז "תאשר" וההודעה האחרונה שלו הייתה: "מה ת'הומו?" קיצר חברה חדשה או לו הוא לא נתן לי את משה ציפיתי מחברה לתת אני בטוח שכאן כל החברות עם יגידו להם שאין עסקה או משהו הם לא יתחילו לקלל הם פשוט יגידו תודה ועם אתה צריך אחסון או משהו צור קשר אז קיצר אני לא אומר שהחברה לא טובה אני דיברתי כמה פעמיים עם נוף והוא נתן לי רושם טוב מאוד! הינה כמה תמונות להוכחה(cyber זה עומר):

הקובץ האחרון שם שאתם רואים זה הקובץ שהוא ביטל ולא פתחתי אותו
בקיצור אני לא הייתי יוצר קשר עם עומר אבל נוף הוא אחלה גבר אם אתם רוצים לקנות איחסון מserv4u גשו לנוף

Last edited by שחר123; 02-06-06 at 13:26..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום