הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 25-10-05, 19:09   # 1
Sand_Storm
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Sand_Storm שלח הודעה באמצעות MSN אל Sand_Storm

Sand_Storm לא מחובר  

ביקורת רעה על NetClass ועידו דרור...

אני רוצה להציג כאן ביקורת רעה על חברת NetClass ועידו דרור!
היינו רייסלר על השרת שלו (עידו) בחברה P-tech, והכל היה סבבה - לא היו נפילות, לא תלונות מאף לקוח - כלום! עד שעשה שותפות עם עוד חברה-Digital-serv. לא התנסתי בחברה או בבעלים שהיו לה, הביקורת היא על חברת נט קלאס הנוכחית ועידו דרור!....
בקיצור פי-טק ודיגיטל-סרב עברו לשרת אחר ביחד (עלק יותר טוב), וכל שניה הייתה בעיה... השרת עבד לאט, ולאחד הלקוחות שלנו (שדרך אגב משלם על חבילה גדולה ושוקל לעזוב את החברה) פרצו לפורום, ומחקו לו פורומים, משתמשים וכאלה.
למזלנו - היה גיבוי!
לרעתינו - השרת כל כך דבילי שלא יכל/הצליח להעלות את הגיבוי....!
לא יודע מה בדיוק הבעיה, חן (שותף שלי) כן ידע, ואמר לעידו שאמר שיסדר את זה....(לפי מה שהבנתי מחן)....
אני רוצה להציג ביקורת רעה (בלשון המעטה) על כך ש..... :

1 - הבעיה לא סודרה לאחר שכבר עברו כמה ימים
2 - אנחנו מבקשים פיצוי (כי שילמנו לכמה חודשים, ועוד נשאר לנו חודש, שעליו שילמנו 50 שקלים ומסרבים להביא לנו את הסכום או אפילו חלק ממנו)
3 - השירות - עידו מתחבר בקושי ל2/3 שעות במקרה הטוב (ואני ממש לא מגזים, לרוב הוא בכלל לא מתחבר כל היום, אולי לחצי שעה)!

האמת-לא נשאר לנו בדיוק חודש אלה מתוך החודש היינו בשרת המעפן הזה 6 ימים של סבל (שלנו ושל הלקוחות ששוקלים לעזוב!)
אז נכון שזה לא חודש, אבל 6 ימים זה פחות משבוע, שבוע זה פחות מרבע מהחודש (חוץ מחודש פברואר שהוא לא החודש הנוכחי), שילמנו לחודש הזה 50 ש"ח, אז לא מגיע פיצוי של 35/40 ש"ח????

חברה ממש לא מומולצת, לא בגלל שלא נתנו החזר כספי או משהו (למרות שגם בגלל זה...) אלא בגלל שירות מעפן ביותר, שרת גרוע ומעצבן, ומנהל שטיפה תנג'ס לו והוא ינפנף אותך ("אני חייב לזוז..." - ציטוט מעידו)......
וזה עוד מלקוח שפעם היה מרוצה בחברה הקודמת שניהל עידו P-tech (ועדיין - הייתי מרוצה מהשרת בלבד, ממש לא מהשירות)......

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום