![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
![]() שלום לכם קהילת הוסטס
![]() אחרי הרבה זמן שאני לא פעיל פה, החלטתי לתרום מהידע שלי לאנשים פה , שלא כל כך מבינים מה זה בעצם עיצוב. הרבה אנשים מתבלבלים בין מושגים שונים וטובעים בתוך האוקינוס הענק שנקרא גרפיקה. רובכם פה מתחילים ( מה גם שאני התחלתי מהקהילה הראשונה פה, והגעתי דיי רחוק אפשר להגיד) ולא יודעים כל כך הרבה אודות גרפיקה, אנשים אומרים סמל, לוגו , הכנתי לוגו וחדש וכאלה. אבל לא יודעים מה באמת המשמעות של שתי הדברים השונים האלו. לוגו היא מילה לטינית ( logos) ופירושה היא צורת כתב , כלומר האותיות שאנו רואים יום יום. זה לוגו, צורת כתב , לדוגמא : מה הלוגו של סלקום? הכתב סלקום ( הפונט או הגופן עצמו) ולא הכוכב. לגבי הכוכב זה כבר משהו אחר לגמרי, זה כבר הסמל של סלקום. סמל, הוא המאפיין של החברה, מה שמייצג אותה, ומה שיראו ברגע הראשון שיראו את הסמל יבינו על מה מדובר. שימו לב, לחברות לא חייב להיות גם לוגו וגם סמל, חלקן יכולות להיות רק בעלות סמל וחלקן יכולות להיות רק בעלות לוגו. מקווה שאנשים פה ישכילו ויבינו כמה דברים חשובים באמת מכל העסק הזה שנקרא גרפיקה. חברוס, שיהיה לכם בהצלחה! Point!! (נ.ב התיק עבודות שלי לא נסגר פשוט נגמר לו הכתובת : http://point.wserv.co.il למרות שהעבודות שם ישנות בטייירוף )
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|