הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 28-05-07, 13:10   # 11
Udi
חבר על

Udi's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Udi

Udi לא מחובר  

פרשת אורט חולון.

כדי שתלמידים ירשמו לקורסי קיץ למועדי ב' שהבית ספר מארגן, הם מכשילים במגן, או יותר נכון, משאירים משבצת ריקה לתלמידים נבחרים.

אני ועוד כמה חברים, ניגשים לדף מחפשים את הת.ז שלנו ורואים שיש לנו משבצת ריקה במגן.

לטענת המורה, שנכנס לתפקיד לפני חודשיים [החליף מורה אחר], כל מה שהיה לפניו לא מעניין אותו. אם מישהו עשה מועד א' ומועד ב' למתכונת - עושים כילול בציון.
אז גם אלו שהביאו אישור רפואי לכך שלא יכלו להגיע למועד א' - נדפקו, גם אם מועד ב' זה 100.

מה שקרה, זה שה"ציון היה כל כך נמוך" שאין ציון לתת, כשתכלס 60 מינימום אני צריך לקבל, לפחות!

חרשתי בימים האחרונים, למדתי את כל הנושאים שצריך, נשארו לי לסגור רק שני נושאים קטנים היום, אני ניגש למורה ושומע על הבלאגן.

מה הפיתרון?
תשלם 500 ש"ח לקורס קיץ, יהיה לך מגן, ותיגש למועד ב' בקיץ.

מה הטענה?
שציון מגן עובר לא יתנו לי, ואם אני יבקש שיגישו אותי מחר אז ה"מגן" ידבוק לי לכל החיים, ואני לא אוכל לבקש מהבית ספר לעשות מגן חדש בלה בלה בלה [מה שמאוד מוזר, כי לתנ"ך הביאו לי 3 פעמים מגן חדש, אני ניגש למועד שלישי בבגרות לתנ"ך].

האם זה נכון שבמתמטיקה אפשר לתת רק מגן אחד ולא ניתן לשנות אותו? ז"א מבחינת חוקי משרד החינוך, כי ככה אמרו לי.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום