הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 12-09-07, 09:55   # 16
FreakBox
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreakBox שלח הודעה באמצעות MSN אל FreakBox

FreakBox לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
אני עדיין לא מסכים איתך, באליפות אירופה שיש לך משחק כל יום (או במקרה הזה כל יומיים) אתה לא יכול לצפות שהשחקנים יעמדו בעומס (בהתחשב בזה שספציפית נבחרת ישראל עוד סוחבת את העייפות מטורניר ההזדמנות)...עכשיו אתה יכול לבוא ולהגיד "מה, שחקנים מקצועיים לא יכולים לשחק משחקים כל יום?"...אז אני ישיב לך, 90% מהנבחרת לא ולמה? כי רק הקבוצות שמשחקות באירופה (מכבי והפועל לרוב) רגילות לעומס כזה של הרבה משחקים בשבוע (וזה גם רק בשבועות של גביע+אירופה+ליגה)..
לצפות מהם שהם לא יהיו עייפים במשחק? גם עוד 10 פסקי זמן לא היו עוזרים כי אל תשכח שאנשים נחים בצד השני.

בקשר לטפירו, אני לא יגיב יותר מדי...יש לי רגשות מעורבים כלפי השחקן, הוא יכול להיות טוב 3 רבעים ברבע האחרון לעשות 6 איבודי כדור ולהפסיד לקבוצה שלו את המשחק...אני מקווה שעם הזמן הלפרין יתבגר סופית וטפירו כבר שמעתי פורש..אז זהו..סוף סוף.
אני מבין שלא כל השחקנים הם שחקנים שמשחקים בקבוצות שמשחקות באירופה..
אבל אני לא חושב שהם לא היו מסוגלים לנצח את המשחק.. ואם אתה אומר שהם עייפים.. למה הם עשו את הריצות ברבע ראשון ושני?.. למה לדפוק את המשחק למרות שהם ידעו שהם עייפים.. ויהיו יותר עייפים..

טפירו אומנם פורש אבל זה לא אומר שזה מה שיעזור יהיו מצבים שנצטרך אותו ולצערי הוא כבר לא יהיה..
הלפרין עדיין לא מסוגל להניע כדור כרכז.. ובינינו חג'ג' לא עומד בלחץ..

Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום