|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני אגיד לך מה.. הקבוצה שלנו שיחקה בשאר המשחקים חוץ מפורטוגל באמת אדיר.. את המשחק הזה פתחנו בצורה אדירה.. אבבלל (גדול) צביקה ידע שזה מה שיקרה.. הוא לא נתן לשחקנים מספיק זמן לנוח.. הוא היה צריך עוד בפסק זמן הראשון (שספרד לקחו) לומר לטפירו להרגיע את העיניינים ולא לעשות ריצות שאנחנו לא יכולים.. נבחרת ספרד הם אתלטים וצביקה ידע את זה וגם כל שאר הנבחרת ידעה את זה.. השאלה מה הם עשו עם זה?.. תשובה?.. לא הרבה הם המשיכו בריצות למרות שידעו שעומד להיגמר להם האוויר.. במשחקים כאלה צריכים לשחק חכם מה שהם לא עשו כל כך. עם כל הכבוד לנבחרת ישראל שכן אני מאוד גאה בה והם עשו כברת דרך כנגד כל הסיכויים, את המשחק הזה הם יכלו לקחת לפי דעתי. עכשיו אתם אולי תגידו ספרד אלופת אירופה וזה אבל בשבילי ספרד זו נבחרת כמעט כמו שאר הקבוצות אחת שישראל עם מספיק מוטיבציה יכולה לנצח.. אני מאמין בשחקנים שלנו אבל צביקה במשחק הזה ספציפית לא שיחק חכם.. הוא ראה את הקבוצה שלו מתפוררת ובמקום לעשות חילופים (כי מה לעשות אנשים עייפים אחרי ריצות כאלה) הוא השאיר את רובם על המגרש.. ושדיברתי על "אפסים" דיברתי ספציפית על המשחק הזה לא על השאר.. המשחק הזה ספציפית לא היה משחק חכם במיוחד של צביקה וגם לא של השחקנים. ועם כל הכבוד לטפירו.. הוא כבר יחסית מבוגר (לא אמרתי שהוא לא שחקן מעולה חס וחלילה) והאוויר שלו נגמר יחסית מהר.. עכשיו בתור אחד שהמשחק בידיים שלו.. למה הוא רץ אם הוא יודע שהקבוצה היריבה יכולה לעשות את זה כל המשחק והקבוצה שלו.. בפירוש לא.. עכשיו הבנתם אותי?.. אני בטוח שתסכימו איתי עם העיניין שהמשחק לא היה חכם.. ונכון שספרד קבוצה אדירה.. אבל אני עדיין חושב שיכולנו לנצח.. (למרות כל הגובה של גאסול.. (: ) שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה! |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לצפות מהם שהם לא יהיו עייפים במשחק? גם עוד 10 פסקי זמן לא היו עוזרים כי אל תשכח שאנשים נחים בצד השני. בקשר לטפירו, אני לא יגיב יותר מדי...יש לי רגשות מעורבים כלפי השחקן, הוא יכול להיות טוב 3 רבעים ברבע האחרון לעשות 6 איבודי כדור ולהפסיד לקבוצה שלו את המשחק...אני מקווה שעם הזמן הלפרין יתבגר סופית וטפירו כבר שמעתי פורש..אז זהו..סוף סוף. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל אני לא חושב שהם לא היו מסוגלים לנצח את המשחק.. ואם אתה אומר שהם עייפים.. למה הם עשו את הריצות ברבע ראשון ושני?.. למה לדפוק את המשחק למרות שהם ידעו שהם עייפים.. ויהיו יותר עייפים.. טפירו אומנם פורש אבל זה לא אומר שזה מה שיעזור יהיו מצבים שנצטרך אותו ולצערי הוא כבר לא יהיה.. הלפרין עדיין לא מסוגל להניע כדור כרכז.. ובינינו חג'ג' לא עומד בלחץ.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
בכל מקרה הטורניר בכללי הייה מצוייןן,וקשה לי לראות מי יוביל את המשחק של ישראל שטפירו יפרוש. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כשיש לך סגל של 9 שחקנים אתה צריך לומר לטפירו לא לשחק מהר ולא לעשות ריצות שלא יכולים להתמודד איתם הרבה זמן..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|