![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושים] משקיעים
שלום לכולכם,
אני מעוניין בפתיחת פרוייקט חדש וגדול. אך, כמו כל פרוייקט גדול - הוא דורש השקעה גדולה. השותפים בפרוייקט: אביב(אני),דוד,עידן ואלון(את שמות המשפחה לא כתבתי עקב החלטה קבוצתית). אלון הוא הבוגר שבינינו בן 41. הוא בעל אתר מצליח שיצטרף לפרוייקט שלנו. סכום ההשקעה הדרוש: 200,000 ש"ח. סכום די מבהיל - אבל הכל יחזור אליכם. ההצעות שאני מציע להחזרת הכסף: הצעה מס' 1 - כל חודש תקבל סכום כסף מסויים שנקבע ולבסוף אתה צריך לקבל את סכום ההשקעה + 40% רווח הצעה מס' 2 - כל חודש תקבלו סכום כסף מסויים שנקבע ולבסוף תקבלו סכום השקעה + 30% רווח + 30% שליטה בפרוייקט. הצעה זו מחייבת להשאר משקיע בפרוייקט בעת שנצתרך. כמובן שאם יש לכם עוד הצעות לאפשרות החזרת הכסף או שתרצו לשנות - זה מקובל עלינו וננסה להגיע ביחד לעמק השווה. בתחילת הפרוייקט הוא אמור להכניס עד 22,000 בחודש. ויש לי הצעה שתוכל להוסיף עוד כסף להכנסה החודשית(מן ביטוח בשבילכם) - ואם תרצו לקבל מידע עליה - תבקשו ואם תסכימו נשמח ![]() *הנושא עם החוזים בבדיקה* פרטי יצירת קשר: אביב: אייסיקיו - 597050 עידן: אייסיקיו - 86617999 טלפון - בפרטי דוד: אייסיקיו - 228537458 אלון: בקרוב יתווספו פרטים. מקווה שתרצו להשקיע. כל אחד שיקבל מידע על הפרוייקט מחויב לסודיות מוחלטת. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|