ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
ראשית תן לי לבשר לך שאין לך מושג מה המשמעות של חופש דתי. אתה פולט שוטוית על ימין ועל שמאל. אתה כותב בצורה עילגת, מעליב ומפלה עמים שלמים לרעה והכל על בסיס בורות. אני לא רוצה להגיד כמו מה אתה נשמע, אבל אני מציע לך (לטובתך בלבד) ללכת לשאול את ההורים (כי ברור למדי שמדובר בילד קטן) מה באמת קרה.
|
אם יש דבר אחד שבד"כ לא כותבים לי, זה שאני כותב בצורה עילגת. אולי זה בגלל כמה לקויות למידה שיש לי, אבל אתה יודע, מתגברים. אשמח אם תעיר לי נקודתית.
דבר שני, אני לא מעליב ומפלה עמים שלמים, יותר מכך, אני בהן אדם האחרון שאתה יכול לקרוא לו גזען. ספר זה לא עם.
ניחשת (?) מצוין, אני באמת ילד קטן.
וההורים? אווו אני שואל מספיק. תאמין לי שבתור בן לאמא המאמינה בשמאל ולאבא הבוחר ימינה יש לי נקודת מבט מאוד אובייקטיבית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits
למה לא? כי אנחנו מדינה צעירה, זה לוקח זמן.
מטומטם זו השמצה מספיק גדולה.
רעיון חולני? איזה רעיון חולני? זה שאתה נח בשבת בטח מעלה אצלך חלחלה גם נכון?, זה שיש לך חופש שבועים+ בערך בפסח, זה גם לא מעלה אצלך חלחלה נכון? קל לבוא נגד הדת באותו זמן שאתה נהנה מהדת גם.
זה שהם החליטו להיות עם לא אומר שהם עם, הם פליטים מעמים אחרים - שיחזרו לעמים שלהם/מדינות שלהם.
מליון וחצי אנשים זה כמות מספקת, אבל עכשיו שימצאו מקום אחד, כי לא תהיה להם מקום במדינת ישראל.
יותר מזה, לך תגור בשדרות שבוע אחד, רק שבוע - ותראה שהם לא רוצים מדינה ושלום, הם רוצים שאנחנו נעוף קיבינימט.
|
רעיון
מאוד חולני. למה אני לא יכול לבחור לבד מתי לנוח? למה אני לא יכול לנוח למשל ביום ראשון? (כמו בנצרות) למה אני לא יכול לקבל חופש בחג נוצרי/מוסלמי?
הנה, מעלה בי חלחלה העובדה שאני שבוי של
הדת היהודית רק בגלל שאני
יהודי (דברים מאוד שונים בעייני).
נכון, למה במדינת ישראל? הם גם לא מתים על האופציה. תציע לפלסטינים להקים לעצמם את מדינת פלסטין על גבולות 69. אין לנו זכות על השטח יותר מלהם.
תגור שבוע בעזה, ותראה מה אנחנו רוצים. [אם תשרוד בכלל]