הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 01-01-09, 18:01   # 1
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

KingSnake,
גם אני לא מאמין גדול, יחד עם זאת.. אני לא אקרא לתנ"ך "ספר מטומטם" ואני לא אשווה אותו להארי פוטר,
יודע למה? כי אני מכבד את האנשים, את רוב העם בארץ הזה.

אני יכול שלא להסכים עם עשרות "גזרות" וצורות החיים שמכתיב עלינו הספר (או "המממשים את דברו"), אבל אם מישהו מאמין והוא מכבד אותי.. אין סיבה שאני לא אכבד אותו.

מעבר לזה ואם זה מוצא חן בעינך או לא,
התנ"ך הוא מה ששימר אותנו כעם.. אתה גר בארץ, אז כן.. היהדות היא דבר מובן מאליו עבורך,
זה שלא מפלים אותך בבית ספר בגלל שאתה יהודי.. זה בגלל שאתה כאן, ומושגים כמו "ברית מילה" או "בר מצווה" נראים לך טריוויאלים.
אולי מעט נסיון חיים (באמת מעט, משלחת לחו"ל או משהו) יתנו לך את התמונה מהצד השני, מה זה להיות יהודי בגולה ומה היהדות (שבסיסה התנ"ך) אומרת להם, גם אם לא במובן הדתי- במובן הקהילתי.

ולשאר,
ההיסטוריה נכתבת ע"י המנצחים,
אין פה עניין של "מי היה כאן קודם", יש פה עניין של מי נמצא פה עכשיו ומה עושים עם זה.

צאו מהסרט, אי אפשר "לזרוק את כל הערבים לים" אם כל פתרון טיפשי אחרי שקראתי עליו כאן,
יש התלהמות אחרי פגיעה באזרחים או בחיילים שלנו.. מובן, אני עצמי אשדודי,
אבל להבדיל אלפי הבדלות.. קחו נשימה, תהיו ראלים.. ותפסיקו לכתוב שטויות.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 01-01-09, 18:26   # 2
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT צפה בהודעה
KingSnake,
גם אני לא מאמין גדול, יחד עם זאת.. אני לא אקרא לתנ"ך "ספר מטומטם" ואני לא אשווה אותו להארי פוטר,
יודע למה? כי אני מכבד את האנשים, את רוב העם בארץ הזה.

אני יכול שלא להסכים עם עשרות "גזרות" וצורות החיים שמכתיב עלינו הספר (או "המממשים את דברו"), אבל אם מישהו מאמין והוא מכבד אותי.. אין סיבה שאני לא אכבד אותו.

מעבר לזה ואם זה מוצא חן בעינך או לא,
התנ"ך הוא מה ששימר אותנו כעם.. אתה גר בארץ, אז כן.. היהדות היא דבר מובן מאליו עבורך,
זה שלא מפלים אותך בבית ספר בגלל שאתה יהודי.. זה בגלל שאתה כאן, ומושגים כמו "ברית מילה" או "בר מצווה" נראים לך טריוויאלים.
אולי מעט נסיון חיים (באמת מעט, משלחת לחו"ל או משהו) יתנו לך את התמונה מהצד השני, מה זה להיות יהודי בגולה ומה היהדות (שבסיסה התנ"ך) אומרת להם, גם אם לא במובן הדתי- במובן הקהילתי.

ולשאר,
ההיסטוריה נכתבת ע"י המנצחים,
אין פה עניין של "מי היה כאן קודם", יש פה עניין של מי נמצא פה עכשיו ומה עושים עם זה.

צאו מהסרט, אי אפשר "לזרוק את כל הערבים לים" אם כל פתרון טיפשי אחרי שקראתי עליו כאן,
יש התלהמות אחרי פגיעה באזרחים או בחיילים שלנו.. מובן, אני עצמי אשדודי,
אבל להבדיל אלפי הבדלות.. קחו נשימה, תהיו ראלים.. ותפסיקו לכתוב שטויות.
טוב, אני מצטער אם פגעתי במישהו כי זאת ממש לא הייתה הכוונה.
אני חי בקהילה שרובה מאמינה, וכך גם החברים הכי טובים שלי. לא ניסיתי להמעיט בערכם של המאמינים בספר, אבל בהחלט המעטתי בערכו לעומת חיי אדם (כן כן, גם חיים של מי שלא יהודי), שלפי דעתי- חשובים בהרבה.

ורק שתדע- היה מאוד קשה להסביר לחברים שלי מדוע לא עליתי לתורה, וזה בלשון ההמעטה. אני חושב שהחברה שלנו כאן אפילו יותר מדי מסוגרת.
ישן 03-01-09, 19:15   # 3
MusicMan
חבר על

מיני פרופיל

MusicMan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
טוב, אני מצטער אם פגעתי במישהו כי זאת ממש לא הייתה הכוונה.
אני חי בקהילה שרובה מאמינה, וכך גם החברים הכי טובים שלי. לא ניסיתי להמעיט בערכם של המאמינים בספר, אבל בהחלט המעטתי בערכו לעומת חיי אדם (כן כן, גם חיים של מי שלא יהודי), שלפי דעתי- חשובים בהרבה.

ורק שתדע- היה מאוד קשה להסביר לחברים שלי מדוע לא עליתי לתורה, וזה בלשון ההמעטה. אני חושב שהחברה שלנו כאן אפילו יותר מדי מסוגרת.
תקשיב חמוד.
זה שזכית באיזה תואר של איזה בלוגר מצטיין לא אומר שאתה יכול להוציא מהפה שלך מה שאתה רוצה.
אתה ילד מה אתה מבין? שתגיע לגיל שצריך להתגייס פתאום תתחיל להבין איך הערבים הכלכך אהובים עליך דופקים אותך 3 שנים. ואם במקרה תהיה על אזרחי ואיכשהוא תגיע לעזה (כל כך מקווה שזה יקרה לך) תראה מה יקרה לך. אחרי יום בעזה אני בטוח שתשנה את הדעות שלך. בנתיים שתגדל תבין.

ולעניננו.
לדעתי אין מנוס מפתרון סופי לערבים (כמה שזה לא נשמע טוב) , לא משנה מה יהיו אבדות אי אפשר לחיות ככה!
לא מספיק שהם חיים במדינה שלא שלהם הם גם תוקפים אותה? איפה נשמע דבר כזה?
ישן 03-01-09, 19:22   # 4
Shay Ben Moshe
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Shay Ben Moshe לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי moshe_z5 צפה בהודעה
ולעניננו.
לדעתי אין מנוס מפתרון סופי לערבים (כמה שזה לא נשמע טוב) , לא משנה מה יהיו אבדות אי אפשר לחיות ככה!
לא מספיק שהם חיים במדינה שלא שלהם הם גם תוקפים אותה? איפה נשמע דבר כזה?
אני לא נגד הפעולה בעזה או משהו כזה, האמת שלהפך, אני בעד אבל בכל אופן, מה זאת אומרת איפה נשמע דבר כזה?
לפני הקמת המדינה הארגונים כמו הלחי, האצל והיוצאים בהם היו גם "ארגוני טרור" במדיה מסויימת.
שוב, אני לא מצדיק את הערבים אבל אל תהפכו אותנו לקדושים, כי אנחנו לו כאלה טובים כמו שלפעמים אנחנו חושבים.
ישן 03-01-09, 19:52   # 5
MusicMan
חבר על

מיני פרופיל

MusicMan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי The Chosen Generl צפה בהודעה
אני לא נגד הפעולה בעזה או משהו כזה, האמת שלהפך, אני בעד אבל בכל אופן, מה זאת אומרת איפה נשמע דבר כזה?
לפני הקמת המדינה הארגונים כמו הלחי, האצל והיוצאים בהם היו גם "ארגוני טרור" במדיה מסויימת.
שוב, אני לא מצדיק את הערבים אבל אל תהפכו אותנו לקדושים, כי אנחנו לו כאלה טובים כמו שלפעמים אנחנו חושבים.
אנחנו ממש לא טובים ואני ממש לא חושב ככה, אבל גם הגרמנים עשו רצח עם ועובדה שהם הגיעו ליעד שלהם- גרמניה בלי יהודים. נקווה (אני בכל זאת מקווה) שההסטוריה תחזור על עצמה.
ובקשר לאצ"ל ולח"י הם פשוט דרשו את שלהם- מדינת ישראל- מדינת היהודים!!!
ישן 03-01-09, 19:56   # 6
Gak | WebPower.co.il
חבר וותיק

מיני פרופיל

Gak | WebPower.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי moshe_z5 צפה בהודעה
אנחנו ממש לא טובים ואני ממש לא חושב ככה, אבל גם הגרמנים עשו רצח עם ועובדה שהם הגיעו ליעד שלהם- גרמניה בלי יהודים. נקווה (אני בכל זאת מקווה) שההסטוריה תחזור על עצמה.
שמת לב מה אתה אומר? אתה משווה אותנו לנאצים?
המטרה שלנו היא לא "ישראל בלי ערבים" (זאת כבר גזענות), אלא שהטרור ייפסק ונחייה בשלום ובנחת.
  Reply With Quote
ישן 03-01-09, 22:44   # 7
MusicMan
חבר על

מיני פרופיל

MusicMan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il צפה בהודעה
שמת לב מה אתה אומר? אתה משווה אותנו לנאצים?
המטרה שלנו היא לא "ישראל בלי ערבים" (זאת כבר גזענות), אלא שהטרור ייפסק ונחייה בשלום ובנחת.
ברגע שיש בישראל ערבים לא אין שלום. הם לא ינוחו עד שתהיה להם מדינה והבירה תהיה ירושלים.
ובקשר לנושא השני- אני לא כלכך יכול לרשום מה אני חושב פה בפומבי.
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום