|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
כישלון של המעצב - חד וחלק.
המעצב צריך לרצות את הלקוח, הוא מבקש משהו - אתה צריך לעשות את מה שהוא מבקש כמה שיותר טוב. הלקוח תמיד צודק (בעיקר בעיצוב). בכל אופן, למשל בחברת עיצוב שאני עובד בה (לא כמעצב או משהו דומה) הם לוקחים מקדמה, במידה והלקוח מרוצה הוא משלם את החלק שנשאר. |
|
|
|
# 3 |
|
חבר בקהילה
|
כשאפשר לשפר - לשפר...
קרה לי כבר, כמה פעמים בשביל שלא יהיה מצב כזה אז מראים ללקוח את התהליך ואז אם יש משהו לא טוב אז הוא צריך להגיד לך איך לתקן ואם הוא לא אומר זאת כבר בעייה שלו שלא יגיד בסוף.. בכלל צריך לפרט מה הולך להיות מההתחלה שלא יהיו בעיות
|
# 4 | |
|
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
איך לחשוב על רעיון מקורי שיספק את הלקוח. זה שכל ילד שלישי מעז לקרוא לעצמו מעצב שכיביכול "מצא" לעצמו מקצוע רק מראה על החוסר ידע והכישרון. עיצוב זה מקצוע לכל דבר. לא כל אחד יכול להתעסק בזה. בעיצוב מתעסקים אנשים שנולדו עם כישרון או כאלו שלמדו והשקיעו זמן וכסף כידי לרכוש את המקצוע הזה. |
|
|
|
|
# 5 |
|
הוסטסניון
|
זה קורה לי כל הזמן...כי הרמה שלי עדיין נמוכה{יש לי כשרון...אני מראה את זה בעיקר על הדף}
אני מנסה לשפר ואז מרים ידים שאני רואה שאני לא יכול לשפר וצריך לומר ללקוח שאתה לא יכול יותר מזה אם אתה רואה שאתה באמת לא יכול יותר כמו שאלירן אמר-צריך להראות ללקוח שהעיצוב הזה זה מה שהוא מחפש ולא לתת לו ללכת-אני לא ניסיתי את זה אבל אם זה יקרה לי עוד פעם אני אעשה ככה...{רעיון טוב אלירן }
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|