![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע
אני בתאריך 03\21 בן 16 . לאחר יום אני מקבל תעודת זהות ואני הולך לבנק לפתוח חשבון בנק עם אשראי . אני לא צריך לדווח על ההכנסות שלי למס הכנסה. גם אתה לא , וגם שום ילד אחר שהוא בן 16+ שנמצא באדסנס. אם אתה באמת רוצה לשלם להם , תלך תפתח חברה תגיד להם שאתה נואש לשלם למס הכנסה . כל חודש יבוא אלייך מישהו ממס הכנסה ותראה לו את החשבוניות , ואז תשלם לו נשמע סבבה לא? נראה לי שהוא הבין את הפואנטה ואפשר לנעול [: |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מה שאמרתם כאן לא עוזר.
אני צריך לדעת, אם אני בן 16 וחצי ואני יכול בגיל הזה לדווח לשלטונות המס. ובנוסף אם אפשר איך אני עושה זאת..? |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא אתה לא יכול!
אם אתה עושה את זה זה רק שאתה מנהל עסק . |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אין לך מושג בחוק, אפילו לא קלוש, לך תילמד קצת על החוק, מהידנה בעניין המיסים לא באה לעזור לך.
כל הכנסה בין אם אתה בן שנה וביןאם אתה בן 50 או 16 במקרה הזה חייבת להיות מדווחת לרשויות המיסים, אדסנס היא הכנסה, מה לעשות אתה מקבל כסף. ולכן, הכנסה כזו היא עסק, כל עוד אתה לא רושם את עצמך במס' זה לא חוקי להירשם לזה.
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אז בשביל לדווח לא משנה באיזה גיל אני יהיה? עוסק פטור יכול להיות מגיל 16? או עוסק זעיר..? |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
עסק רשום [?]
|
תאמינו לי שאתם מדברים שטויות...
אני פשוט קורא ולא מצליח להבין. מה הקטע? אתה מקבל מגוגל כסף על זה שאתה מפרסם להם אתרים, זאת לא עבודה! וזה לא משכורת. אתה מקבל מהם "תמורה" ואתה לא צריך לדווח לאף אחד. אין בכך שום צורך! . אתה כ"כ רוצה להתחלק עם אנשים בכסף שלך? אין בעיה יש היום מלא אגודות אתה יכול לתרום להם בשקט ![]() עוד מעט אנשים יתחילו לדווח על כסף שהם מקבלים מההורים... או על דמי חנוכה. בקיצור אני לפחות לא רואה בכך שום צורך... וגם מה100$ האלו שאתה מקבל פעם בחצי שנה בדוק לא תיהיה עסק מורשה, אז ככה שלא יצא לך לשלם מס'. חבל על כול התהליך הזה. Last edited by snirk; 25-08-07 at 12:21.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
כולכם מדברים המון המון המון שטויות.
למס הכנסה לא אכפת מה-100-500$ שאתם עושים בחודש. זה שטויות בשבילם... משחק ילדים ברגע שזה מגיע לסכומים הרבה יותר גבוהים.... זה כבר יפריע לחברה שם...
# 18 |
אקס מנהל
|
GMB היתרונות של עסק זה שאתה מגדיר טווח מסויים של רווחים שנתיים (או חודשיים, לא יודע בדיוק), ואם אתה לא עובר אותם אז אתה לא צריך לשלם מס, אתה עדיין חייב לדווח.
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]()
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
לפי החוק הוא צודק.
אני חייב לדווח. אני בן 16 וחצי. אני יכול לדווח בגיל הזה? סיפור אמיתי: חבר של אח שלי קיבל סוכמי כסף מגוגל מדי חודש. הוא לא שילם לשלטונות המס ובאו אליו אנשים מהמס ודרשו ממנו 100 אלף שקל קנס. אז תעשו לי טובה אין לי ראש לשמוע את הדברים האלו של לא לדווח מס ואני לא רוצה להכנס לזה. Last edited by kfirfer; 25-08-07 at 15:01.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|