הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-09-07, 12:01   # 1
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

עומר (BlueNosE), הבעיה עם ה error_reporting מתוקנת לאט לאט והמערכת תוכל לפעול בכל שרת, גם כש register_globals כבוי.

המערכת לא כוללת בתוכה CMS, ואני לא מתכוון לשחרר גם מערכת CMS בחינם - תשכחו מזה.

התרעה ע"י SMS: אני אעבוד על שליחת SMS דרך ה ICQ, ופשוט בעלי החברות יצטרכו להזין את ה UIN שלהם והסיסמא.

אני אעבוד גם על upgrade מ uPanel 9 ל uPanel 10 כדי שבעלו העסקים לא יאבדו נתונים.

קיטלוג לקוחות: יבוצע, יהיה אפשר לבחור מה הסוג לקוח - יכול להיות שיבוצע לגירסא אחרת, יכול להיות שלזו - אני צריך לראות מה זה דורש.

מבצעים: פשוט יוצרים חבילה חדשה בשם "מבצע 1" או משהו ומשתמשים בה, זה לא דורש משהו חדש

ריבוי הרשאות: אשתדל, לא מבטיח, נראה מה זה דורש.

לוגים: קיימים לוגים מפורטים ללא אפשרות למחיקה, ובגירסא 10 גם אפשרות הביטול ירדה.

כרטיס לקוח: לא מבטיח, אני אנסה להוסיף את זה. תלוי כמה זמן יהיה לי. קודם שמערכת הבסיס תשופר.

עיצוב: שופר כבר, מעטים ראו וככה זה ישאר עד יציאת המערכת

תוקף: שליחת הודעות כשפג התוקף לחבילת הלקוח - קיים. "תפוגת לקוחות" בפאנל.

התממשקות עם DA: אולי יבוצע, אולי לא - תלוי עד כמה יהיה לי כוח. בכ"ז מערכת בחינם.

אימייל ללקוח אחרי יצירתו: כעיקרון נשלח אימייל דרך ה DA מתי שנוצר החשבון ע"י בעל העסק, אבל אני אוסיף תיבת סימון שתשלח אוטומטית את הפרטים גם ללקוח.

שימו לב, יכול להיות שהמערכת תשוחרר הפעם בגירסאת lite ובתשלום בגירסאת premium - או שכן, או שלא.

מצטער על ההקפצה, היה לי חשוב לרכז את כל הבקשות וההודעות כאן. אשמח לקבל עוד הצעות. uPanel 10a - בבניה!
ישן 14-09-07, 17:26   # 2
daMn
הוסטסניון

מיני פרופיל

daMn לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
עומר (BlueNosE), הבעיה עם ה error_reporting מתוקנת לאט לאט והמערכת תוכל לפעול בכל שרת, גם כש register_globals כבוי.

המערכת לא כוללת בתוכה CMS, ואני לא מתכוון לשחרר גם מערכת CMS בחינם - תשכחו מזה.

התרעה ע"י SMS: אני אעבוד על שליחת SMS דרך ה ICQ, ופשוט בעלי החברות יצטרכו להזין את ה UIN שלהם והסיסמא.

אני אעבוד גם על upgrade מ uPanel 9 ל uPanel 10 כדי שבעלו העסקים לא יאבדו נתונים.

קיטלוג לקוחות: יבוצע, יהיה אפשר לבחור מה הסוג לקוח - יכול להיות שיבוצע לגירסא אחרת, יכול להיות שלזו - אני צריך לראות מה זה דורש.

מבצעים: פשוט יוצרים חבילה חדשה בשם "מבצע 1" או משהו ומשתמשים בה, זה לא דורש משהו חדש

ריבוי הרשאות: אשתדל, לא מבטיח, נראה מה זה דורש.

לוגים: קיימים לוגים מפורטים ללא אפשרות למחיקה, ובגירסא 10 גם אפשרות הביטול ירדה.

כרטיס לקוח: לא מבטיח, אני אנסה להוסיף את זה. תלוי כמה זמן יהיה לי. קודם שמערכת הבסיס תשופר.

עיצוב: שופר כבר, מעטים ראו וככה זה ישאר עד יציאת המערכת

תוקף: שליחת הודעות כשפג התוקף לחבילת הלקוח - קיים. "תפוגת לקוחות" בפאנל.

התממשקות עם DA: אולי יבוצע, אולי לא - תלוי עד כמה יהיה לי כוח. בכ"ז מערכת בחינם.

אימייל ללקוח אחרי יצירתו: כעיקרון נשלח אימייל דרך ה DA מתי שנוצר החשבון ע"י בעל העסק, אבל אני אוסיף תיבת סימון שתשלח אוטומטית את הפרטים גם ללקוח.

שימו לב, יכול להיות שהמערכת תשוחרר הפעם בגירסאת lite ובתשלום בגירסאת premium - או שכן, או שלא.

מצטער על ההקפצה, היה לי חשוב לרכז את כל הבקשות וההודעות כאן. אשמח לקבל עוד הצעות. uPanel 10a - בבניה!
בהצלחה תומר, נשמע שיש בשביל מה לחכות
כל הכבוד על המערכת החינמית.
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום