|
![]() |
# 1 |
Whatever
|
עומר (BlueNosE), הבעיה עם ה error_reporting מתוקנת לאט לאט והמערכת תוכל לפעול בכל שרת, גם כש register_globals כבוי.
המערכת לא כוללת בתוכה CMS, ואני לא מתכוון לשחרר גם מערכת CMS בחינם - תשכחו מזה. התרעה ע"י SMS: אני אעבוד על שליחת SMS דרך ה ICQ, ופשוט בעלי החברות יצטרכו להזין את ה UIN שלהם והסיסמא. אני אעבוד גם על upgrade מ uPanel 9 ל uPanel 10 כדי שבעלו העסקים לא יאבדו נתונים. קיטלוג לקוחות: יבוצע, יהיה אפשר לבחור מה הסוג לקוח - יכול להיות שיבוצע לגירסא אחרת, יכול להיות שלזו - אני צריך לראות מה זה דורש. מבצעים: פשוט יוצרים חבילה חדשה בשם "מבצע 1" או משהו ומשתמשים בה, זה לא דורש משהו חדש ריבוי הרשאות: אשתדל, לא מבטיח, נראה מה זה דורש. לוגים: קיימים לוגים מפורטים ללא אפשרות למחיקה, ובגירסא 10 גם אפשרות הביטול ירדה. כרטיס לקוח: לא מבטיח, אני אנסה להוסיף את זה. תלוי כמה זמן יהיה לי. קודם שמערכת הבסיס תשופר. עיצוב: שופר כבר, מעטים ראו וככה זה ישאר עד יציאת המערכת תוקף: שליחת הודעות כשפג התוקף לחבילת הלקוח - קיים. "תפוגת לקוחות" בפאנל. התממשקות עם DA: אולי יבוצע, אולי לא - תלוי עד כמה יהיה לי כוח. בכ"ז מערכת בחינם. אימייל ללקוח אחרי יצירתו: כעיקרון נשלח אימייל דרך ה DA מתי שנוצר החשבון ע"י בעל העסק, אבל אני אוסיף תיבת סימון שתשלח אוטומטית את הפרטים גם ללקוח. שימו לב, יכול להיות שהמערכת תשוחרר הפעם בגירסאת lite ובתשלום בגירסאת premium - או שכן, או שלא. מצטער על ההקפצה, היה לי חשוב לרכז את כל הבקשות וההודעות כאן. אשמח לקבל עוד הצעות. uPanel 10a - בבניה!
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() כל הכבוד על המערכת החינמית.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|