|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
יוני, אתה עובד רק עם צבע אחד. אפור.
תגוון ![]() תעשה עיצובים בסגנון שאני אהבתי אנטר סרב [ לא הנוחכי ]
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ![]() תודה לכולם.. אני אשמח לעוד תגובות
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חמוד!
לא הייתי קונה אותו לחברה של ציורים כי הוא לא ברמה למכירה אבל חמוד מאוד! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני קצת חולק עליך בעניין הרמה למכירה..
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מורשה להציע "מטעם" עסק
|
ציטוט:
בוא אני יגיד לך חמודילה לך תחפש תחברים שלך עלק לחברה של ציורים חחחחח אהבתי לא ברמה של מכירה? טוב עזוב מה אני ידבר אתה מעצב בצייר ומוכר עזוב יוני אל תתיחס אליו כמו שאמרתי לך אתה אחלה מעצב ואחלה עיצוב אני שונא נובים בהוסטס |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נראה לך שהמעצב מטומטם ובגלל ביקורת רעה אחת הוא יתבאס? פתאום כולם נהיו צבא ההגנה של כולם. ובקשר לעיצוב: עיצוב יפה מאוד. אני גם חושב שהוא קטן מדי. וגם קצת לא הבנתי איפו יהיה מקום לתמונות של הצלם חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
פצצה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הוא למכירה?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אתה מעונין בעיצוב צור קשר ![]()
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
פצצה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |