![]() |
# 11 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני לא רוצה להתערב לך בשיקולים שלך למרות שאם הודעת זה כבר מראה אחריות לגבי הבית ספר את הלקוח זה ממש לא אמור לעניין שיש לך בי"ס למחרת. זה גם נשמע לא מקצועי במיוחד שאתה אומר לא עושים כי יש לי בי"ס למחרת. עריכה: דבר נוסף הכי חשוב שיהיה בהצלחה במעבר
![]() |
# 12 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הבחירה לעשות את זה בצהריים לא הייתה בכלל הבצפר.. (לא משנה שגם ככה לא לומדים ביום שני...) אלא מהסיבה הפשוטה שלא בטוח שתיהיה נפילה... אבל אני מודיע שאם ותיהיה נפילה (שהסיכויים דיי נמוכים...) אז לא יבואו בתלונות ויגידו שלא אמרנו מראש.
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה רוצה שטכנאי עייף יתעסק לך עם מסדי הנתונים? ![]() הוספה של הארדיסק, הוספה של זכרון זה דבר שעושים בשעות הלילה המאוחרות - למרות שפעולה שכזו אורכת בין דקה ל3 דקות. פעולות שלפעמים דורשות אינטרקציה עם הלקוח ושת"פ עם הלקוח לא עושים בשעות הערב ואפילו לא בשעות הלילה. חברתנו מחזיקה על שרתיה לקוחות עסקיים וכן גם לקוחות ממדינות זרות. ההודעה על Downtime היא רק פעולת בטחון - precaution. באם יקרה מצב ש... - שללקוח לא תהיה סיבה לבוא בטענות לחברתנו. בין השאר ההודעה על הdowntime היא אמצעי לומר ללקוח שיכול להיות מצב ש... וגם בין השאר - כסת"ח. ולא אין בית ספר למחרת ד"א לכל המתעניינים - יום שני הוא יום חופש בבתי הספר בישראל. Last edited by yoavz; 16-10-05 at 00:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
בהצלחה ,אחלה חברה - יש להם טכנאי פגזזזזז.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש חדש
|
עידכון מהחווה
אנחנו כרגע בחווה.
נתקלנו בכמה בעיות ויש מצב לנפילה זמנית...(קצת יותר ארוכה ממה שתכננו..) אנו מתנצלים מראש ושיהיה לכם/לכן לילה טוב וחג שמח.
![]() |
# 16 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
שלום לכל קהל לקוחותינו
אנו כרגע העלנו את השרת החדש ואת שרת הdual Xeon לאוויר.
השרת החדש ישמש אותנו כשרת האחסון של החברה. שרת הxeon שלנו יוקדש במאת האחוזים לשימוש של שרתי משחק. כל שרתי המשחק כרגע עלו לאוויר ואט אט נחל בהעברת שרתי המשחק לשרת הxeon. בקרוב - עיצוב חדש, מחירים חדשים כמו כן - בקרוב - פאנל ניהול חדש לשרתי המשחק ! צפו להפתעות. עקב כך שקצת קר לי כאן בחווה אני נאלץ לחתום מכתב זה יואב צורי מנהל טכני Hostpro |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח דיברתי עם אייל בטלפון ושמעתי אותך עובד על השרת
![]() תמסור לאייל ד"ש ואני מצטער ששגעתי אותו ![]() יאללה, קפיאה נעימה לשניכם שם.. חח סתם נבוא לבקר אתכם מתישהו... בהצלחה ותתחדשו על השרת החדש !!!
# 20 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
טוב עכשיו 5 בבוקר , וחזרתי כרגע.. בנתיים הכל סבבה... רק שכל הסרברים שלי רצים על השרת החדש .. (שזה לא טוב..) לאט לאט אנחנו נעביר אותם לXEON... ![]() בנתיים יש לי XEON ריק מנפש (חוץ מיוזר אחד של טל מנטו הוסט ^_^). אמממ.. ד"א. פגשתי את דניאל מבייסיק , אחלה בנאדם , מקווה שהסתדרת בסוף עם השרת ![]() שמחנו לעזור לך . שיהיה לכולם לילה טוב... או בעצם בוקר טוב.. מחר בצהריים אני אפרסם את המחירים החדשים עקב השידרוג..
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|