![]() |
# 13 | ||
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
עכשיו, לפני כל קנייה מומלץ להסתכל בתנאי השימוש/תקנון http://www.bestpoint.co.il/terms.php ציטוט מהתנאי שימוש: ציטוט:
|
||
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם.
אכן אני לא מכיר את בוריס וכמו שבוריס אמר ואני אמרתי לך גיל לאחר שיגלתי שהעלאת מסד אשר שוקל 180MB וגילתי שניהיות בעיות רק אז סגרתי את חשבון שלך עד שלא היו בעיות לא סגרתי וגם לא ידעתי שהעלאת מסד כזה גדול ! ואמרתי לך תקרא את התקנון ואתה אישרת אותו לאחר שביצעת את ההזמנה דרך הטופס ההזמנות. לולדיק כן הורדנו את המחירים בשנית אך שיננו טיפה את מאות החבילות ואת התוכן שלהם בקצת לכן נהייתה הורדת המחירים וגם מכמה סיבות אחרות שאולי תוכל לנחש לבד (; אך זה לא ממש פוגע בנו (:|
חבר בקהילה
|
עבודה מלוכלכת... מההודעה שכתבת פה ניתן להבין שמסדי הנתונים לא מוגבלים, כשאתה בעצם מתכוון לכמות מסדי הנתונים... אבל אתה מגביל את מסדי הנתונים בגודל, ולא רשמת זאת,
אני אישית מעדיף שיהיה לקוח מרוצה במקום אחר מאשר לקוח לא מרוצה אצלי... לא יודע מה איתך, אבל לפני שאני נותן ללקוחות לשלם אני בודק שהחבילה שהוא ביקש במקרה שזה לא חבילה שאני התאמתי לו מספיקה לו, מסביר לו על כל ההגבלות שיש אצלנו, כדי שלא יהיה מצב פתאום כמו שקרה עם krer ששילם וכרגע לא מקבל שום שירות למרות ששילם עליו. עם כל הכבוד לתת למישהו לשלם על משהו ולצפות שיקרא את ההגבלות בתנאי השימוש בלי להגיד לו אותם זה פשוט רמאות ופשע. יום טוב. |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה מדבר שטויות (אני בא כצד שלא קשור לאף אחד) זה כמו שתקנה בוואלהשופס לדוגמא יש לך שם כאשר אתה מזמין לאשר שקראת את התקנון לדוגמא מן הסתם באישור שאתה מסמן אתה מתחייב שקראת את התקנון להם (וואלה) או לדוגמא של BestPoint הם שמו תקנון שכאשר אתה מזמין חובתך לסמן את התיבה שמשארת שקראת את התקנון אז אין מה לבוא בטענות התקנון שלו רשום באתר ואפשר לגשת אליו בכל עת ובנוסף כאשר אתה קונה חבילה מסויימת החברה מחייבת לקרוא את התקנון. בקיצור אין ל krer לבוא אליו בטענות אלא רק כלפי עצמו |
|
![]() |
# 20 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לפי דעתי ההודעה של xTriplEx נרשמה עפ"י דעתו. לפי דעתו זו היא עבודה מלוכלכת...ואכן גם עפ"י דעתי. כספק אכסון הוא צריך להציג ללקוח את שלל המגבלויות וההטבות מבלי להסתיר אותם (כמובן, חוקית הוא פועל נכון, אבל מוסרית לגמרי לא). אגב, אני עדיין מחכה להצעת מחיר מכם (פותח האשכול) לחבילה הבסיסית (עוד מחודש שעבר). המשך יום נעים ושבוע טוב!.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|