|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
כמו למשל, Remote Fully Managed Support and Administration שכלול במחיר ואינו דורש תשלום נוסף כפי שזה היום בארץ שמחייב לקוחות לשלם בסביבות ה 75 דולר לשעה או כ 2500-3000 ש"ח בחודש.
עסק רשום [?]
|
זה כולל:
* Kernel Upgrades, OS patches * Backups and restoration help if needed (only on servers with 2 or more drives) * Cpanel/whm Updates * PHP updates * Mysql updates * System pre installed services updates * WHM/Cpanel assistance includes but not limited to, creating, deleting, setting up, email and dns * PHP compilation * MySQL optimization * SSL configuration and installation * Custom DNS configuration * Email troubleshooting * FTP troubleshooting * High Server Load troubleshooting * Best Effort Third Party Application Support * Compromised Server Recovery * Software Firewall Installation and Configuration * Database corruption assistance * Assistance with system alerts or warnings * Hands on help with preinstall system settings Server upgrading assistance and guidance
עסק רשום [?]
|
מוזר ביותר...
איפו ראתה שלוקחים על זה תשלום ... כל חברת איחסון מחויבת לבצע משרשום ,אחרת יהיו בעיות בשרתים או ללקוחות אחרים שמאוחסנים באותו שרת. אני ממליץ להפסיק להשפיל שירותי איחסון אתרים בארץ ! כאשר שירותי איחסון אתרים בכמה רמות ויחס ללקוח יותר טובים מאשר בחול !!! |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה שהוא מנסה להגיד, אני חושב, זה שכל זמן שהשירותים שאתם מציעים מתבססים על תשתיות בחו"ל - כדאי שתפסיקו להתפאר כל-כך, כי בערך תוך רבע שעה הוא ואחרים (כמוני) יוכלו להציג רשימה ארוכה מאוד של מתחרים זולים, אמינים ומבוססים יותר מכם.
ברגע (לא ... בשנייה), שכל זה יתממש על גבי תשתית פיזית בארץ כולל 70 אנשי התמיכה וכו' וכו' ... כולנו נעמוד ונצדיע.
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
על איזה פתרון מהפכני חשבה חברת HostDime שלא קיים בשאר העולם? שורה תחתונה, HostDime או כל ספק תקשורת אמריקאי\קנדי\מהרי הקווקז לא מסוגל להתגבר על ה"איטיות" הנגרמת מחו"ל, פשוט כי זה לא תלוי בהם, זה תלוי בקווי התקשורת. אל תקנה כל מה שמוכרים לך, תלמד, תשאל שאלות. ![]() |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | ||
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
כי, למרות שגם אני מאוד מאמין באיכות השירות שקיימת בחו"ל אני לא משווה את זה לזמינות והנגישות של חווה מאובזרת בארץ. וכמו שכבר כתבתי כאן בעבר - ברגע (או בשנייה) שהתשתית המלאה תקום בארץ אהיה הראשון להסיר את הכובע ולברך!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|