|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מה שהוא מנסה להגיד, אני חושב, זה שכל זמן שהשירותים שאתם מציעים מתבססים על תשתיות בחו"ל - כדאי שתפסיקו להתפאר כל-כך, כי בערך תוך רבע שעה הוא ואחרים (כמוני) יוכלו להציג רשימה ארוכה מאוד של מתחרים זולים, אמינים ומבוססים יותר מכם.
ברגע (לא ... בשנייה), שכל זה יתממש על גבי תשתית פיזית בארץ כולל 70 אנשי התמיכה וכו' וכו' ... כולנו נעמוד ונצדיע.
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
על איזה פתרון מהפכני חשבה חברת HostDime שלא קיים בשאר העולם? שורה תחתונה, HostDime או כל ספק תקשורת אמריקאי\קנדי\מהרי הקווקז לא מסוגל להתגבר על ה"איטיות" הנגרמת מחו"ל, פשוט כי זה לא תלוי בהם, זה תלוי בקווי התקשורת. אל תקנה כל מה שמוכרים לך, תלמד, תשאל שאלות. ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | ||
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
כי, למרות שגם אני מאוד מאמין באיכות השירות שקיימת בחו"ל אני לא משווה את זה לזמינות והנגישות של חווה מאובזרת בארץ. וכמו שכבר כתבתי כאן בעבר - ברגע (או בשנייה) שהתשתית המלאה תקום בארץ אהיה הראשון להסיר את הכובע ולברך!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|