הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 05-06-08, 10:41   # 1
Kfir.G
חבר וותיק

Kfir.G's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Kfir.G

Kfir.G לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
אין לי כוונה להעליב, אבל באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אני מציע לך לחזור, לקרוא את המאמר ולהקשיב להרצאה.
המאפיינים שפיתחו רוב הצמחים הם בהיבט הישרדותי בהקשר ליצורים החיים. אני סך הכל הרחבתי את ההגדרה המקובלת גם לבני אנוש. משמע אנחנו לא מעל חוקי הטבע.
המאפיינים של שחומי העור אכן הישרדותיים, פשוט לא בהקשר לאף אדם, אלא לסביבה הטבעית. אני באמת שלא מבין את הקשר בין התנהלות האדם עם הטבע ומגוון הגנים במין האנושי.
אתה יכול לומר שהם התפתחו בגלל סביבתם הטבעית אבל זה לא משנה את העובדה שבגלל הנתונים הפיזיים שלהם האדם הלבן רצה לקחת אותם בתור עבדים. זה בדיוק כמו הדוגמה שהייתה בהרצאה על תפוחי האדמה. למה סוחרי העבדים האמריקאים בחרו דווקא באדם השחור מאפריקה? למה לא האדם "הצהוב" מאסיה למשל?
דבר נוסף שאמרת ואני רוצה לדבר עליו:
ציטוט:
המאפיינים של שחומי העור אכן הישרדותיים, פשוט לא בהקשר לאף אדם, אלא לסביבה הטבעית
אם כל חוקי הטבע תקפים גם לגבי האדם מדוע הוא נפרד מאותה הסביבה הטבעית כביכול?
ישן 05-06-08, 12:17   # 2
tsART
חבר וותיק

מיני פרופיל

tsART לא מחובר  

אולי גם כלי התחבורה משתלטים עלינו ?
האנוש מחפש פתרונות לצרכים מסויימים..
אם הפתרון נמצא בצמחים מזן מסויים ברור שהאדם יגדל את הצמח הזה בכמות גדולה יותר כדי לתת מענה לצורך המסויים.
אותו הדבר עם כלי תחבורה,מחשבים, טלויזיה ובכלל..עם כל דבר בעולם..יש צורך ויש מענה לצורך..יש צרכים שהולכים וגוברים דוגמת כלי תחבורה.
בעבר היו כלי תחבורה מעטים אך כיום כלי התחבורה משתלטים על העולם ..עניין של הצע וביקוש צורך ומענה לצורך.
  Reply With Quote
ישן 05-06-08, 12:20   # 3
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי tsART צפה בהודעה
אולי גם כלי התחבורה משתלטים עלינו ?
האנוש מחפש פתרונות לצרכים מסויימים..
אם הפתרון נמצא בצמחים מזן מסויים ברור שהאדם יגדל את הצמח הזה בכמות גדולה יותר כדי לתת מענה לצורך המסויים.
אותו הדבר עם כלי תחבורה,מחשבים, טלויזיה ובכלל..עם כל דבר בעולם..יש צורך ויש מענה לצורך..יש צרכים שהולכים וגוברים דוגמת כלי תחבורה.
בעבר היו כלי תחבורה מעטים אך כיום כלי התחבורה משתלטים על העולם ..עניין של הצע וביקוש צורך ומענה לצורך.
אף אחד פה לא הקשיב להרצאה?

בכל מקרה, למה יש פתרון בזן המסוים ההוא? מדובר בתכונה שאותו צמח פיתח. למה פיתח? פה התמרון.
בינתיים כל מי שלא הסכים גלש לעקיצות לא מכובדות, אבל אף אחד לא מצליח להעלות טענות נוגדות.
  Reply With Quote
ישן 06-06-08, 09:27   # 4
tsART
חבר וותיק

מיני פרופיל

tsART לא מחובר  

ציטוט:
אף אחד פה לא הקשיב להרצאה?

בכל מקרה, למה יש פתרון בזן המסוים ההוא? מדובר בתכונה שאותו צמח פיתח. למה פיתח? פה התמרון.
בינתיים כל מי שלא הסכים גלש לעקיצות לא מכובדות, אבל אף אחד לא מצליח להעלות טענות נוגדות.
שאותו צמח פיתח..אממ יש מצב שהוא פיתח..יש מצב שזה היה כבר לפני ורק עכשיו למדו בני האדם לנצל..2 הסיבות נראות לי לגיטימיות..הרי הצמחים כמו בעלי החיים משתנים בהתאם לתנאי הסביבה שלהם..כמו הדוגמא שנתת לגביי האנשים באפריקה..אני עדיין לא חושב שזה מזימה זדונית של השתלטות על המין האנושי..רחוק מזה.
  Reply With Quote
ישן 06-06-08, 09:34   # 5
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי tsART צפה בהודעה
שאותו צמח פיתח..אממ יש מצב שהוא פיתח..יש מצב שזה היה כבר לפני ורק עכשיו למדו בני האדם לנצל..2 הסיבות נראות לי לגיטימיות..הרי הצמחים כמו בעלי החיים משתנים בהתאם לתנאי הסביבה שלהם..כמו הדוגמא שנתת לגביי האנשים באפריקה..אני עדיין לא חושב שזה מזימה זדונית של השתלטות על המין האנושי..רחוק מזה.
כל תכונה שיש לצמחים (וזה גם תקף לגבי בעלי חיים ובני אנוש) היא תוצר של צורך הישרדותי. במקרה הזה לעודד בני אנוש פשוטים שכמונו לעשות את כל העבודה בשבילם.
הכותרת שמרמזת שליטה עולמית היא בהומור בלבד, ואם היית שומע את ההרצאה או לפחות קורא את המאמר, היית מבין את ההקשר גם (הערה הומוריסטית של המרצה).
הסיבה שהכותרת היא בהומור היא תורת כתיבה מודרנית המציעה כותרת פרובוקטיבית ע"מ למשוך קוראים. זה קיים בעיתונים, אתרים, ספרים ואפילו דוחות מסחריים, אבל רק פה בהוסטס הצעירים לוקחים הכל כמשמעו.

תעשו טובה ותקשיבו להרצאה לפני שאתם מגיבים.
  Reply With Quote
ישן 06-06-08, 09:45   # 6
tsART
חבר וותיק

מיני פרופיל

tsART לא מחובר  

ציטוט:
כל תכונה שיש לצמחים (וזה גם תקף לגבי בעלי חיים ובני אנוש) היא תוצר של צורך הישרדותי. במקרה הזה לעודד בני אנוש פשוטים שכמונו לעשות את כל העבודה בשבילם.
הכותרת שמרמזת שליטה עולמית היא בהומור בלבד, ואם היית שומע את ההרצאה או לפחות קורא את המאמר, היית מבין את ההקשר גם (הערה הומוריסטית של המרצה).
הסיבה שהכותרת היא בהומור היא תורת כתיבה מודרנית המציעה כותרת פרובוקטיבית ע"מ למשוך קוראים. זה קיים בעיתונים, אתרים, ספרים ואפילו דוחות מסחריים, אבל רק פה בהוסטס הצעירים לוקחים הכל כמשמעו.

תעשו טובה ותקשיבו להרצאה לפני שאתם מגיבים.
חבל שאתה לא באמת מבין את מה שאני כותב..כנראה שאני צריך להיות יותר ברור..
מה שהצגת היה ברור לגמריי..לא חשבתי שהצמחים נשארים כמו שהם היו לפני שנים..
אומנם הטענה קצת מוגזמת כשאתה אומר שבעצם הצמח מתרגל שהאדם עובד בשבילו ולכן מצמצם
את הפעילות שלו שבעבר ממילא הוא עשה..
אגב את המאמר קראתי אבל לשאר הקישורים לא נכנסתי..
  Reply With Quote
ישן 08-06-08, 10:30   # 7
Sotul
חבר חדש

מיני פרופיל

Sotul לא מחובר  

לא מסכים אין פו שום תמרון
  Reply With Quote
ישן 08-06-08, 10:33   # 8
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sotul צפה בהודעה
לא מסכים אין פו שום תמרון
איך אין פו שום תמרון?
  Reply With Quote
ישן 08-06-08, 11:12   # 9
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

חחחח איזה חרטוט... זה הכל עניין של איך אתה רואה את זה..
הצמחים והחיות נוצרו כדי לשרת את בני האדם אז כמובן שיש צורך בהם. אם לא היה צורך בהם הם לא היו קיימים.
  Reply With Quote
ישן 08-06-08, 12:04   # 10
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dvirhazout צפה בהודעה
חחחח איזה חרטוט... זה הכל עניין של איך אתה רואה את זה..
הצמחים והחיות נוצרו כדי לשרת את בני האדם אז כמובן שיש צורך בהם. אם לא היה צורך בהם הם לא היו קיימים.
והשמש שם למעלה רק כדי להאיר עלינו, נכון?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום