|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר נוסף שאמרת ואני רוצה לדבר עליו: אם כל חוקי הטבע תקפים גם לגבי האדם מדוע הוא נפרד מאותה הסביבה הטבעית כביכול? |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אולי גם כלי התחבורה משתלטים עלינו ?
האנוש מחפש פתרונות לצרכים מסויימים.. אם הפתרון נמצא בצמחים מזן מסויים ברור שהאדם יגדל את הצמח הזה בכמות גדולה יותר כדי לתת מענה לצורך המסויים. אותו הדבר עם כלי תחבורה,מחשבים, טלויזיה ובכלל..עם כל דבר בעולם..יש צורך ויש מענה לצורך..יש צרכים שהולכים וגוברים דוגמת כלי תחבורה. בעבר היו כלי תחבורה מעטים אך כיום כלי התחבורה משתלטים על העולם ..עניין של הצע וביקוש צורך ומענה לצורך. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, למה יש פתרון בזן המסוים ההוא? מדובר בתכונה שאותו צמח פיתח. למה פיתח? פה התמרון. בינתיים כל מי שלא הסכים גלש לעקיצות לא מכובדות, אבל אף אחד לא מצליח להעלות טענות נוגדות. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
שאותו צמח פיתח..אממ יש מצב שהוא פיתח..יש מצב שזה היה כבר לפני ורק עכשיו למדו בני האדם לנצל..2 הסיבות נראות לי לגיטימיות..הרי הצמחים כמו בעלי החיים משתנים בהתאם לתנאי הסביבה שלהם..כמו הדוגמא שנתת לגביי האנשים באפריקה..אני עדיין לא חושב שזה מזימה זדונית של השתלטות על המין האנושי..רחוק מזה.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הכותרת שמרמזת שליטה עולמית היא בהומור בלבד, ואם היית שומע את ההרצאה או לפחות קורא את המאמר, היית מבין את ההקשר גם (הערה הומוריסטית של המרצה). הסיבה שהכותרת היא בהומור היא תורת כתיבה מודרנית המציעה כותרת פרובוקטיבית ע"מ למשוך קוראים. זה קיים בעיתונים, אתרים, ספרים ואפילו דוחות מסחריים, אבל רק פה בהוסטס הצעירים לוקחים הכל כמשמעו. תעשו טובה ותקשיבו להרצאה לפני שאתם מגיבים. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שהצגת היה ברור לגמריי..לא חשבתי שהצמחים נשארים כמו שהם היו לפני שנים.. אומנם הטענה קצת מוגזמת כשאתה אומר שבעצם הצמח מתרגל שהאדם עובד בשבילו ולכן מצמצם את הפעילות שלו שבעבר ממילא הוא עשה.. אגב את המאמר קראתי אבל לשאר הקישורים לא נכנסתי.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
לא מסכים אין פו שום תמרון
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
חחחח איזה חרטוט... זה הכל עניין של איך אתה רואה את זה..
הצמחים והחיות נוצרו כדי לשרת את בני האדם אז כמובן שיש צורך בהם. אם לא היה צורך בהם הם לא היו קיימים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|