ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kfir.G
בוא ניקח את הדוגמה שאתה נתת כדי להסביר
מה שקרה פה בעצם זה שבעזרת האבולוציה התות פיתח תכונות כאמצעי הישרדותי - לפי הטענה שלך. עכשיו באותה המידה אני יכול לטעון שחוסנו הפיזי של האדם השחור התפתח במשך השנים באפריקה דבר שהפך את אוכלוסיית האדם השחור לכוח אדם בקנה מידה גדול שפיתה את המערב שהיה בו במחסור בידיים עובדות. במקרה אחד הטעם,הצבע וכד' של התות משכו אותך ובצד השני האדם השחור בחוסנו הגופני ויכולתו להסתפק במועט בגלל איכות החיים שהייתה באפריקה משכה את המערב. את התות מגדלים בצורה מסחרית שזה אומר טיפוח, הפצה ודאגה לזן שלם. האדם השחור נחשף לכל ההנאות והרווחה של התרבות המערבית.
חוץ מזה תסתכל מה קרה בפעם האחרונה שתיאוריה בסגנון פורסמה (התורה של דרווין והדרוויניזם החברתי שהתפתח באירופה). אני באמת חושב שלאור אירועי ההיסטוריה יש לשכול מילים כשאתה מדבר על נושאים שכאלו.
|
אין לי כוונה להעליב, אבל באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אני מציע לך לחזור, לקרוא את המאמר ולהקשיב להרצאה.
המאפיינים שפיתחו רוב הצמחים הם בהיבט הישרדותי בהקשר ליצורים החיים. אני סך הכל הרחבתי את ההגדרה המקובלת גם לבני אנוש. משמע אנחנו לא מעל חוקי הטבע.
המאפיינים של שחומי העור אכן הישרדותיים, פשוט לא בהקשר לאף אדם, אלא לסביבה הטבעית. אני באמת שלא מבין את הקשר בין התנהלות האדם עם הטבע ומגוון הגנים במין האנושי.