![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ההחלטה שלי לסוע למשרד שלהם ולדרוש את הכתובת של גילעד אני יודע שהוא מחולון ואז לפעול בדרכים לא חוקים כמו שהוא פועל.
דיברתי עם עוד לקוח שהתחייב מולו ל-3 חודשים מראש אחרי חודשים השרת נעלם וגם גילעד נעלם. עם למישהו יש את הכתובת האמיתית שלו אני מבקש שישלח לי בפרטי. ציטוט:
בתמורה למזכורת חודשית. |
|
![]() |
# 22 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שוב, הקישורית הזאת לא יתנו לך פרטים עליו כל מה שהם אומרים זה :
בסטסרב שלום, תשאיר טלפון וגלעד יחזור אלייך. פשוט מאוד מענה קולי רק שזה בנאדם משועמם שאומר את זה.. בנוגע להצעה על תחזוק יאיר ירושלמי (הגיב כאן) יכול לתחזק לך כמו שצריך את השרת. בנוגע למשרדים והכל.. אם הוא לא מתכוון לתבוע מה זה יעזור תאמין לי שאם תלך לשם לא יצא לך כלום אבל יותר נחמד ומצחיק אם תגזים עם זה ותלך לכולבוטק \ שומר מסך.. ככה נוכל לצחוק יום אחד מול הטלוויזיה ולא מול המחשב
# 23 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 24 | |
חסום
|
ציטוט:
בסטסרב נמכרה היא כבר לא בבעלות גלעד. |
|
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
מי שמעונין שאעזור לו בפרשה אשמח לעזור אני מנוסה בתחום החקירות הפרטיים הצלחתי שתי תיקים אישיים: P
כול מי שעינה אותו מר.גלעד הלן שיתן לי פרטים ויצור עימי קשר אכין בשבילכם כתב תביעה על חשבוני וסעיפים,או לחילופין,נקמה מתוקה-ופשוט לעשות לו בכולבוטק משהו חמוד חמוד.
# 27 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כל משתמש שרומה ע"י גלעד מוזמן ליצור איתו קשר. |
|
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
באתי לקנות ממנו שרת ל3 חדושים
אלוהים! תודה לאל שלא קניתי זה היה מזמן למי ששואל |
![]() |
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לפחות יצאתי עם VPS חינם לחצי שנה בלי שהוא שם לב חחחח
|
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
יודע מזה, מכיר את זאתי שעונה ואומרת שהוא בחיים לא נמצא ולחכות שהוא יחזור והוא בחיים לא חוזר.
יש בשוק מלא חברות טובות שיתנו לך ברבע מחיר ואני לא מגזים! יש לך את SPD שיתנו לך שרות של 24 שעות ובחיים לא יאכזבו אותך {הייתי אצלהם בזמנו} הם אשקרה עשו הכל שאני יהיה מרוצה. והמחיר שלהם רבע ממה שגלעד נתן לך. הוא עבד עלייך בעיניים, דואל קסאון להשכיר לחודש עולה כ 700 שקל , שילמת לו 2000 דולר בערך כמו שאמרת על חרטה!! אל תוותר זה כסף שלך וגיבויים שלך,זה לא בא בקלות..תנסה להעזר בכל אחד שמכיר אותו ולהגיע אליו עד הבית. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|