![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אותו לא מעניינים אחים שלו שיוצאים למלחמה רק כדי שהוא יחיה, אותו מעניינים הערבים , שרוצים להרוג אותו. ואגב, הוא עושה את כל זה כדי להחשב "אומן", כי אתה לא תראה "אומן" שהוא לא שמאלני. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
המבצע הזה הביא עד כה רק להרג וחורבן, משני הצדדים. |
|||
![]() |
![]() |
# 23 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
צה"ל הוא הצבא הכי הומניטרי בעולם!! בעיה שלהם שהם מחזיקים בבית חמאסניקים. ציטוט:
הנה האירועים שהיו קורים, שהיו מביאים למותך, במוקדם או במאוחר. 1.פעילי חמאס לא מפסיקים לירות טילים. 2.לתושבי הדרום נמאס והם מתחילים בהדרגה לעבור לערים אחרות. 3.ערבים משתלטים על השטחים. 4.הערבים יורים טילים מהשטחים החדשים שהשיגו. 5.הסיכוי שטיל יפגע בך קיים, ואז אתה תמות. תחשוב על תושבי הדרום המסכנים , תחשוב מה יהיה גורלך, אתה ראית טוב מאוד מה קרה בגוש קטיף. מקווה שתפסיק להיות אטום, ותנסה לחשוב על מה שאמרתי. |
||
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וזאת הבעיה שלכם השמאלנים , עד שזה לא מגיע אליכם זה לא מזיז לכם!
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אלמלא המבצע הזה החמאס היה ממשיך להבריח אינספור נשק לעזה ויורה אותו לעברנו גם עוד 20 שנה אם זה תלוי בהם, 20 שנה מה אני מדבר? הם יחכו כמה שייקח עד שיצליחו להתחיל להשתלט על המדינה שלנו. תסכים איתי שהמבצע הזה משנה או ישנה משהו, בלי המבצע ה8 שנים האלה היו ממשיכות רגיל, עכשיו יש סיכוי להפסקת אש ממושכת עד כמה שאפשר.
![]() |
# 26 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי הערבים האלו, כולם רוצים רק להרוג אותנו! לא? דווקא לא. לידיעתך, יש בעזה מיליון וחצי בני אדם שכבר משתוקקים למדינה משלהם. מדינה שאם המצבה הקיים ימשך- לעולם לא תקום. ישראל בתור מדינה ששמה לעצמה כמטרה להיות מתחשבת ולהתנהג בצורה הומאנית- צריכה להקים מדינה פלסטינית. ציטוט:
בכל מקרה, ונניח שניה בצד את הסבל הנוראי של תושבי העוטף, ב8 שנים של טילים נהרג אדם אחד או שניים. עד שהגיע המבצע כמובן. ותתתפלא, בניגוד אליך ולרבים אחרים מהמגיבים כאן, אני דווקא מרגיש קירבה ופעיל למען מה שאני חושב שראוי (מה אתם עשיתם? שיניתם תמונה בפייסבוק וכתבתם הודעה במסנ'?). ציטוט:
אני פשוט חושב שיש לפתור את הבעיה בדרך אחת, ואתה מאמין בדרך אחרת. ורק שתדע- "להרוג אותנו" זו לא מטרה, זו הדרך (הנוראה, אך הקיימת) של החמאס לקבל מדינה (ועכשיו- גם דרך שהביאה על הפלסטינים רק חורבן). יום טוב. |
|||
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
חבר'ה,
בתור אחד שיודע מבפנים מה קרה, אני רוצה להגיד לכם שלא היה הרג אזרחים על ידנו (החיילים), לא שידוע לי. אזרחים שלא הראו נכונות להילחם או לפגוע בנו, ניתנה להם האפשרות לעזוב את המקום ולהתרחק מאזורי האש! רוב הפגיעה באזרחים קרתה בעקבות הפצצות חיל האוויר, וגם כאן אני חייב לציין שחיל האוויר עשו עבודה מעולה בכך שהנזק בנפש שנגרם היה יחסית קטן.
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה יודע איזה הרגשה זה כשיורים טילים ואי אפשר לדעת פשוט אי אפשר לדעת איפה הוא יפול, הוא יכול ליפול מטר מימך, הוא יכול ליפול בדיוק על האופניים שלך הוא יכול ליפול בכל מקום! הם מכוונים אותו ככה שיגרום כמה שיותר נזק. כשאתה חיי 8 שנים שכל יום נופלים לפחות 10 טילים זה מפחיד רצח. 8 שנים! ולמה אתה חושב רק על ההורגים? מה עם הפצועים זה לא נחשב? מה עם הילד בן ה10 שאיבד רגל? מה עם הילד בן ה7 שקיבל רסיס בראש? וכל זה רק דוגמאות קטנות מהמקרים בזמן האחרון, לא בכל ה8 שנים האלה. וגם אל תשכח את האלפים שהם נפגעי חרדה, שזה פגיעה נפשית לכל החיים ואולי אפילו יותר חמורה מפגיע פיזית, אם אתה לא מחשיב אותם אז אתה כניראה לא יודע מזה ניפגע חרדה. זה לא סתם משהו שבוכה אחרי שנופל כמה מטרים ממנו טיל. אתה חיי באשליה, נכון הם רוצים מדינה, אבל הם רוצים אותה על האדמה שלנו! הם לא רוצים להיות במדינה איתך! איתך כן כן איתך ולא עם אף ישראלי אחר. אתה על הזין שלהם כמו שאומרים. כמה שאתה אוהב אותם הם יבואו ויתקעו לך כזה סכין בגב, שאתה לא תוכל לקום אחרי שתקבל אותו.
![]() |
# 29 |
מ.תיכנות
|
אדם אחד או שתיים.. אם זה חס וחלילה היה מישהו מהמשפחה שלך? זה עדיין היה מחיר סביל?
אני אף פעם לא בעד מלחמה, אבל כשצריך, צריך, איך אתה רואה את הפיתרון של המצב בדרום בדרך מדינית ופוליטית? להביא להם עוד שטחים? למה לנו? ראה מה קרה בגוש קטיף, הדבר היחיד שיצא מזה זה שהקסאמים הגיעו רחוק יותר. תעבור לשדרות ל8 שנים, שאולי אחד ההרוגים אפילו שכן ונראה אם עדיין תחשוב שאפשר לפתור את זה בדרכים אחרות. |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
נחש,זה לא כמה הרוגים,זה הכוונה
מספיק שתירה טיל במחשבה שאתה רוצה לרצוח זה אומר שאתה רוצח,ולא משנה עם תפגע או לא עצם הניסייון אני פושע,עזה=חמאס וחמאס=עזה אי אפשר להעיף את חמאס מעזה אזרחים רוצים לשמור אמל"ח בביתיהם הם שמחים לעזור לחמאס,אחרי פיגוע מחלקים סוכריות,זה נראה לך בני אדם? מדינה? הם קיבלו את עזה,מה עשו איתה? הפכו אותה לבית בושת של נשק... הבריחו אמל"ח וניסו לפגע בישראל בקיצור אתה לא יכול להגיד כלום,אתה שמאלני ואתה בדעה שלך המחשבה שלך צרה ואתה לא רואה את הכל 16 תושבים ישראליים נהרגו מירי קסאם,ביניהם ילדים זקנים ונשים איפה אתה שתצודד בתושבי הדרום ש8 שנים תחת קסאמים? ושוב זה לא כמה הרוגים,זה הכוונה תלמד את זה,עזוב תקסאם,מה עם גלעד שליט? הוא נחטף ממנהרה שנחפרה לתוך ישראל משטח פלסטטיני שנתנו להם בשביל שיקימו מדינה עצמאית,אבל מה? הם לא קיבלו את זה ותראה תוצאות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|