|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב אז מה נסגר בסוף השרתים שלכם או לא?
כבר אני לא יודע למי להאמין? |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אחלה של חברה |
|
![]() |
# 3 |
Junior Member
|
בוא אני יגיד לך את האמת...קניתי מהחברה הזאת שרת משחק...ואני ממש מרוצה...הסרבר סוס (18 שחקנים) ואין בו לאגים בכלל...שני המנהלים נותנים שירות מעולה אבל קצת איטי כי פונים אליהם הרבה אנשים...אם אתה רוצה לקנות קופסא אז רק מהם
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
משה digitek
ואבירן webs-il שני ילדים ששכרו ממני לפני כ 3 חודשים שרתים, את שניהם העפתי בגלל שהם לא יודעים שום דבר.. אלהים(או אולי תומך) יעזור למי שמשכיר מהם שרתים ייעודים. איל il |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל אלה שכתבו עלייך ביקורות רעות אז מה אתה כמו ילד קטן מחזיר להם?. ולדעתי בקשר לחברה,אני מאוד מרוצה. מאוד זו לא מילה. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הוא אומר תאמת זאת אחת הסיבות שהוא הוריד אותם והוא אומר את דעתו המלאה |
|
![]() |
# 7 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
קהילת הוסטס היקרה שוב מראה את פרצופה האמיתי..
ראיתי את הדיון הזה גדל וגדל ולא הגבתי... אבירן, אתה רושם כאן כמה פעמים שאתה מתכוון לקנות שרתים. כרגע, תשובה חלקה, השרתים הם שלך או לא ?... בנוסף, אני רואה כאן עשרות תגובות שבכלל סוטות מן הנושא, השאלה היא האם Webs-il היא חברה טובה או לא... היחידיים שיכולים להשיב על כך הם לקוחות של שרתים יעודיים של החברה. ועד עכשיו לא ראיתי לקוח אחד שלהם שהגיב כאן.. אתם סתם רושמים "אחלה בנאדם" , יכול להיות שהוא אחלה בנאדם, יכול להיות שהוא אנס, יכול להיות שהוא גם מתנדב בצבא האדום למי איכפת ? השאלה היא: "האם יש כאן לקוח יעודי של Web-IL שיכול לתת תגובה על : 1. מהירות השרתים. 2. מהירות התמיכה והשירות. 3. איכות השירות." זה הכל. וסתם רק מה שאני הבנתי: אבירן כרגע משכיר מחשבים אבל מתכונן לקנות אותם ממישהו שכרגע משכיר את המחשבים מגלעד. כלומר אתם הולכים סחור סחור סחור במקום לפנות ישר לגלעד ולהשכיר ממנו... שלדעתי זה הכי כדאי.. במקום שריסטרט יעבור 100 אנשים ואז יתקע 15 דקות אצל 012 אגב, לא יודע מי זוכר הייתה פירסומת כזאת בערוץ 2 לפני כמה שנים, זה חבר של זה שחבר של זה שחבר של זאת עם השנייה והשלישית.. אולי לאחד מהם יש איידס ... ומה יקרה אם מישהו בשרשרת לא זמין ? הסיכון שלכם גבוהה מדיי.. זהו אין לי יותר מה לכתוב..
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הוצאת לי את הקלידים מהמקלדת. אני מחזק את כל מה שאמר אסף..!
# 9 |
מנהל ראשי
|
ככה דברים פועלים בפורום הוסטס,
חבל להיות הדילר של הדילר, אני בטוח (ויודע) שעוד רבים וטובים עובדים באותה השיטה, הם פשוט מסתירים את זה יותר טוב. אגב, אני משער ומקווה שאתם עובדים בחוזה מול הלקוחות שלכם, שימו לב, שבמידה ואתם לא עובדים בחוזה מול מי שאתם עושים דרכו ריסלינג, אתם בעצם..מחתימים את הלקוח על משהו שאתם לא יכולים לספק. |
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
השרתים בבעלותי ואני מוכן להביא לכאן עדים .
ומי שכל כך רוצה הוכחה מוזמן ליצור איתי קשר ואני יוכיח לו . אני קונה אותם ושם אותם בארון של גלעד מבסטסרב . אני לא מבין מה לא ברור עד כאן ?
אבירן . Last edited by Solutions; 18-10-05 at 20:52.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|