|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בוא נגיד משהו קטן:
א. אתר זה לא הימורים, כך שתאמינו לי שהוא עבר בדיקה מטעם הפעילים של חברות הסולולאר. ב. מי שלא יודע שלא יגיב סתם לא קשור, מאיפה הגיע פתאום ביקורת על האתר? בקשתי על הפלאיירים : ))) ג. האתר זה אומר לכם גם את המספרים הזוכים לפני כך, שזה לא הגרלה וכד'. ד. אני מקווה שהיום אני אביא לכם תצלום :~| יום נפלא:P
# 3 |
חבר בקהילה
|
עידן צרור כתב: בוא נגיד משהו קטן:
א. אתר זה לא הימורים, כך שתאמינו לי שהוא עבר בדיקה מטעם הפעילים של חברות הסולולאר. חברות הסלולר לא צריכות לדאוג לחוקיות, תבדוק טוב בחוזה של עם Micropay ותיווכח לדעת כי כל תביעה ו/או אחריות משפטית נופלת על הצד שלך ולהם אין כל קשר והתעסקות עם בעיות משפטיות שלך, חברות הסלולר בטח ובטח שיסמכו שתקים אתר כזה, יכנס להם עוד כסף.. לא מעניין אותם אם אתה תידפק בסוף ב. מי שלא יודע שלא יגיב סתם לא קשור, מאיפה הגיע פתאום ביקורת על האתר? בקשתי על הפלאיירים : ))) לא הראת את הפלאיירים, על בסיס מה אתה רוצה תגובות? ג. האתר זה אומר לכם גם את המספרים הזוכים לפני כך, שזה לא הגרלה וכד'. ובלוטו בכרטיסי גירוד אתה לא יודע שאם יוצא לך שלושה אוביקטים זהים אתה זוכה בX כסף?, זה ממש לא קשור, הימורים זה הימורים, תהליך ההשתפות באתר הוא הימור לכל דבר, כלומר, שליחת SMS היא תשלום של 10 שקלים לכל דבר (יותר יקר ממזלות של מפעל הפיס), הזכיה לא בטוחה וגם אם אתה זוכה אז הזכייה היא אקראית לפי המערכת. יש כאן 2 נקודות לא חוקיות: א. המערכת. היא שולפת באקראיות מספרים, זה צריך להיות בפיקוח של רו"ח ועורך דין בצורה קבועה, כי זו הגרלה לכל דבר, זה שזה לא נעשה עם מכונת מזל וזה נעשה מול אפלקציה ממוחשבת לא פוטר אותך משום דבר. ב. זה הימורים לכל דבר, אנשים שמים פה כסף אמיתי רק שבמקום לרדת מהאשראי הוא יורד להם בחשבון הסלולרי (מהאשראי). תבדוק אתעצמך. ד. אני מקווה שהיום אני אביא לכם תצלום :~| ![]() יום נפלא: |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיהיה לך בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |