|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אחסון מתנה ללקוחות INETKEY
שלום רב,
מבצע למי שאיבד את האתר שלו בצורה כזו או אחרת והאתר שלו לא מתפקד כבר שבועיים. כל לקוח שיוכיח בצורה כלשהי כי היה לקוח INETKEY וכרגע צריך אחסון לאתרו, יקבל חודש אחסון מתנה. לאחר החודש, במידה והלקוח יהיה מרוצה מטיב השירות / השרת, יוכל להמשיך לפי החבילות המופיעות באתר. * המחירים לאחר החודש ייקבעו עם הלקוח באופן אינדיבידואלי לפי החבילה שתתאים לו. * לקוח VPS אשר נפגע, מוזמן לפנות אליי למסנג'ר לקבלת הצעה אטרקטיבית. * השירות יינתן רק ללקוחות INETKEY. בהצלחה לכולם. מקווה שהבעיות ייפתרו בקרוב. אפשר לפנות בטלפון/מסנג'ר/ה.פ.
# 3 |
חבר על
|
אני לא קשור אליהם.
אני לא בא לקחת להם את הלקוחות, אני מציע ללקוחות שלהם עזרה, חודש מתנה כי כרגע אין לך אתר. אחרי זה, במידה ותהיה מרוצה אצלי, תוכל להמשיך בתשלום, אני בא לתת לך התנסות. מבחינתי אם מחרתיים הם מחזירים את השרת, אתה מוזמן להגיד לי תודה רבה, ולחזור אליהם, בינתיים אני מספק לך שרת אחסון, כדי שתוכל לשמור על האתר ברמתו מבלי שייפגע עוד. גם אחרי חודש אם בא לך לחזור אליהם אתה יכול, אני לא כובל אותך או משהו אליי, פשוט אומר לך בוא תנסה עוד משהו ותחליט. * אם שמת לב, לאורנג' יש מבצע דומה, הם מציעים לך שלושה חודשים מתנה לטלפון ולאינטרנט, כדי שתכיר אותם, הם לא אומרים לך לנתק כל קשר לחברה אחרת, אבל מציעים לך התנסות שלדעתם תביא אותך כאחר תקופת ההתנסות. מדובר פה בשיטת שיווק.
# 4 |
חבר על
|
ליאור? למה לא דיברת אתי לפני שפרסמת את ההודעה?
אני לא יודע על זה כלום ועומרי צודק אני ממש לא מרוצה מזה שאתה "לוקח" את הלקוחות שלי. אני ידבר איתך מחר.
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אחרי מחשבה עמוקה החלטתי לשלוח לך את התגובה לפרטי, כי אני באתי בסה"F לתת ביקורת בונה
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 23-08-09 at 01:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
אני לא רואה כאן משהו פסול,
הלקוחות לא "שייכים" לאף אחד, וכבר ראינו כאן בעבר מבצעי "תראה לי חשבונית של חברה אחרת ותקבל הנחה". |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא יודע אם הוא קיבל את ההצעה או לא, אבל לדעתי זה פתרון מעולה. אבל בוא לא נעשה השוואה בין ניהול של חברות, כל אחד מנהל בצורה אחרת את החברה שלו. יש מתכנת שלוקח 500 שקל על מערכת ניהול תוכן ויש אחר שלוקח 4000 שקל, על הלקוח להחליט מי נראה לו מבין השניים. שיהיה בהצלחה לך ולדניס.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|