הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 13-12-05, 13:02   # 29
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Solutions
ליאור האמת שאני גם מעריך אותך וכ'
אבל שעבדתי איתך לא אהבתי גם את הצורת עבודה שלך
כל לקוח שמתקשר אלייך אתה אומר לו אני בחוץ תקשר עוד שעה
תקשר עוד שעתיים
או שאתה עובד או שלא !
זה עסק זה לא צחוק !
וגם שהוא מתקשר אלייך לפלאפון אתה מנתק לו טלפונים בפנים כדי שהוא יתקשר למשרד וגם אין לך רשימה מסודרת של הלקוחות
שהייתי מנהל את וובס ישראל הכל היה אצלי טיפ טופ תשאל פה כל לקוח ולקוח ארגנתי לו תוך שניות מה שהוא צריך היה רשימת לקוחות מסודרת לא היה טענות לא כלום .
אתה חייב לעבוד ולעזור לכל לקוח ולקוח באותה שניה !
ולא כל פעם להגיד לו עוד שעה עוד שעתיים זה נמאס כבר .
זה חלק מהעניין שלא אהבתי לעבוד אצלך רק בגלל זה עזבתי .
האמת, כל הכבוד שקראתי את זה ממקור ראשון ממך למרות שידעתי שבגלל זה עזבת.
ליאור באמת אתה לא מבין שהביקורות האלו כל פעם מחדש דוחפים אותך עוד ועוד לבור?
תפסיק כבר עם המשרד ועם כל החראטות האלו ותשלם לכמה תומכים שיעשו מהפכה אצלך התמיכה שלך כמו שאומרים כאן וכמו שאני יודע בתור לקוח לשעבר לא מתקרבת ל"סבירה" אפילו.
אז באמת אתה כבר בן 18 תיקח תעצמך בידיים ואל תחשוב שאנשים מנסים לפגוע בך ותתחיל לקחת את זה ברצינות הקו בזק, המשרד וכל הבולשיט הזה כבר מממזמן לא עושה רושם עלינו פה, איך הצפונבונים אומרים "זה כבר פסה"

אז באמת עכשיו ברצינות אתה חושב שכולם רוצים להפיל אותך כיאלו אתה איזה מתחרה גדול אבל אתה לא בשביל כמה אנשים פה אתה כולה עוד חברה. לכן אם אתה חושב שלא מפסיקים לתת עלייך ביקורות רעות ולהגיד כמה שאתה לא אחראי ולא להגיב לביקורות הטובות רק בגלל שמנסים להפיל אותך תצא מזה, אנשים מבינים שאם מישהו נתן עלייך ביקורת טובה זה מכוון שנתת לו איזה צ'ופר או משהו.
אז תיקח את הביקורות האלו ברצינות ואפילו אם הם מנסות להפיל אותך תהפוך אותם לביקורות בונות כדי שלאנשים לא יהיה מה להגיד והם ייחפשו מתחת לאבנים דברים.

מקווה שתיקח את הדברים שלי ברצינות אין לי שום אינטרס בהודעה הזאת לפגוע בך רק תשתנה כבר, זה כבר ניהיה באמת מוגזם כל הביקורות האלו.

טל.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום