|
|
# 26 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ראשית אני שמח לראות את תגובתך, ואשמח להגיב עליה. כשאני אומר שאני לא מתמצא בפרטי המקרה הספיציפיים אך עדיין חושב שזה מריח כמו דבר לא חוקי, אני מתכוון בדיוק למה שאני אומר. אני לא מכיר את פרטי המקרה הספציפיים (ולמען האמת - אין לי גם יותר מדי אינטרס להכיר את פרטי המקרה הספציפי). למה זה מריח לא חוקי? הדבר הראשון שקופץ לי בראש הם דיני "עשיית עושר ולא במשפט". ועוד כמה דברים : צוות המתכנתים, הנהלת הפרוייקט, בעלי הפרוייקט, אינם 'עוד ילדון שלמת כמה שורות בC' או 'עוד בחור שחושב על הקופה וקנה ריסלר', הדיון לא נסוב סביב איכות התכנות, אלא סביב החוקיות. העסק הוא עסק רשום מה שלא הופך את העניין בהכרח לחוקי. ככה שה'שיטה' של 'ההגנה הכי טובה היא התקפה', 'קודם נבדוק חוקיות, אחרי זה נראה מה באמת זה אומר', 'לזורק משפט חכם, כיבייכול' - פשוט לא תעבוד פה. היא לא הגנה הכי טובה היא התקפה? אני חושב שזאת השיטה בה אתה נוקט עכשיו. אני בכלל לא מתגונן - לי אין קשר לעניין, אני אפילו לא מתחרה בך באותו שוק, וכל העניין שלי הוא של סקרנות גרידא. שוב - אני לא מכיר את פרטי המקרה. אין לי גם סיבה להכיר אותם במאה אחוז. אם אתה אומר שבדקת את החוקיות במאה אחוז, אני מקווה כך בשבילך ובוודאי שמאחל לך הצלחה רבה. |
|
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|