|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע למי להאמין..
אני חושב שאתם לא מבין אחד את השני טוב... לפי דעתי תדברו בIcq או במסנג' או בטלפון ותפתרו את זה.. כי בן באמת מותק של בן אדם.. ואני מאמין שגם אתה... ותאמין לי, אם אתה לא מרוצה מהשירותים שלו, הוא מוכן להחזיר לך את הכסף, תיקח את הכסף ותעבור לחברה אחרת, כי "לתחון קמח" מיותר... -תומר |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא אמר לי שזה מנהל ווינר-סרב שימו לב כמה מילים הוא אמר על ווינר סרב והרגע אותו לקוח אמר לי שווינר-סרב העיפו אותו מהשרת מכיוון שמורן רב עם אח שלו או משהו כזה זה מקצועי ? קיצר בולשיט אחד גדול אני מבקש למחוק את הביקורת המפגרת הזאת של מנהל חברת ווינר-סרב ! פשוט שקרנים ! |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אם זה באמת נכון(ואני מאמין שזה נכון כי בן לא אומר סתם דברים), אני מקווה שההנהלה תעשה משהו בנידון(כמו שעשו בהוסטס הקודם עם אותה החברה).
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() חברות אחסון יורדות עד כדי כך לשפלות?... פשוט בושה... לדעתי למחוק את האשכול... באמת זה מגיע לרמה שזה מצחיק...עד כדי כך נמוך...מה לא עושים בשביל 20 ש"ח:qqb006: ...פשוט בושה. יום נעים.
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כמה שהעולם אכזר....:qqb001: ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מאמין לך במיליון אחוז . משהו פה לא נראה לי תקין .. בביקורת עצמה הוא כותב שהוא עבר לוינר סרב ושהוא מרוצה אש , אבל מה ? בסוף הביקורת הוא כותב שהאתר ירד מסיבות אישיות .. תעשה לי טובה אוקיי ? אבל כמובן שאת המנהלים פה זה לא מעניין .. וכמובן שכל חברי פורום הוסטס יקבלו וויברציות בכל הגוף כשהם יראו ביקורת רעה . עובדה , כל פעם כשיש פה ביקורת רעה יש 5 עמודים של תגובות במינימום , אבל כשיש ביקורת טובה ? כמעט אף אחד לא מגיב . פורום שאוהב "אקשן" ואוהב למלא את מונה ההודעות . יודע מה עוד יותר מצחיק אותי ? שמנהלי חברות לא חוקיות שלא הורשו לפירסום כותבים כאן בפורום , עזוב פורום !! באשכול !! , כן כן . ואני אחזור על המשפט הידוע שלי : "העיקר את ההודעה שלי נעלו אחרי 2 דקות..." פשוט בושה , אלי הוא המנהל היחיד שבאמת אכפת לו מהפורום וכשהוא לא נמצא ? אנדרלמוסיה . אני מאמין לבן כי אני יודע מי אלו ווינר סרב .. ואני לא צריך לפרסם את דעתי עליהם בציבור . |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|