|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Nisan קראתי וצחקתי :P הרבה שגיאות =\
OxServ לך על מה שכתב לך הראשון, זה מספיק
מפתח ומתחזק אתרים. Last edited by Eran-s; 27-12-05 at 00:06.. |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
:qqb001: ניסיתי ח.. מה אני יגיד לך ח.. |
|
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
זה המכתב המושלם אתה לא מבין כלום אם זה רק מספיק לך אנגלית זה שפת האם שלי אני מדבר אנגלית גם בבית וגם אם חברים מחו"ל זה דבר ראשון את המכתב לא רק פירשתי גם שיפרתי אתה צריך לדעת לדבר אל אנשים ותאמין לי אני איש המכירות הכי טוב בארץ עד גיל 18 ואני מניאק אם לא אני כל החיים שלי סביב מכירות אבא שלי הוא מקום ראשון במכירות (ואני לא צוחק יש באמת דבר כזה לא ידעתי אל זה עד שאבא שלי לא נבחר חחחח) וגם בילדות בדרום אפריקה לאבא לי היה רשת של חנוית יד שנייה(כי זה הולך יותר טוב שם מחדש) בארץ עכשיו שי לו 2 חנויות בנמצאות מחוץ לאשדוד בפואור סנטר 2000 שבעד הלום אז אל תגיד לי מכתב מספיק |
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
הנה :)
Dear Yahoo support team, my name is Matan Gitta. Last month and especially in the last week I bought from you numerous of domains. Yesterday when I logged into my control panel i've noticed that two domains got disappeared, so I checked wether they are accessible - and indeed they were, and written as owned by me. I'd be happy if you'd able to check the following problem and mail me an answer. Please notice that my English is weak (I speak well though) - a friend of mine helped me writing this letter, so if you can leave me your phone number it would turn out to be the best. My username is: [שם משתמש] The two disappeared domain adresses: [דומיין],[דומיין] Please return to me as soon as possible. Regards, Matan Gitta.
Last edited by Omri.L; 27-12-05 at 01:16.. |
![]() |
# 7 | |||
הוסטסניון
|
ציטוט:
plz? הקיצור הזה הוא ממשחקי רשת, רושמים please. repley רושמים reply. ציטוט:
ציטוט:
אין לי כח עוד לעבור, אני עייף.
# 8 |
חסום
|
חחח מתן אני פשוט רשמתי להם באנגלית.
שלום נמחק לי הדומיין זה השם משתמש תקנו את זה. תוך שעה חזרו אליי חח. |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה קניתה מהם מוצר ואתה לא מרוצה ממנו מגיע לך התיקון או החזרה כספית או מה שלא תבקש העיקר שתקבל את המגיעה לך כי שילמתה אל זה ועוד משהו טוב שלא הפכתם את זה לאיזור ספאם(כולל כמה הודעות שלי חחח) ומה כולם עצבניים?? עם עצבנתי מישהו סליחה רק ניסיתי לעזור :P ות'אמת גם הייתי קצת עצבני שכתבתי אז סליחה אתם סולחםי לי ![]() חחחחחחחח |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|