|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
תקשיב..יש חברות שלא רצות ישר לקנות שרת יעודי
מתחילים בקטן... ועם ההתפתחות לגדול וגם ה80GB של השרת יעודי..מילה שלי בקושי שליש הם מבזבזים מזה.. יכול להיות שהחברות הגדולות מנצלות הרבה יותר אבל בכללי...
|
# 2 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
במידה ואני מעלה מחירים, אני יכול לא לנצל את הכמות המירבית של שרת אחד, ולכסות שני שרתים. תחשבו על זה... |
|
|
|
|
# 3 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בהחלט נשמע הגיוני מי אמר שיותר לקוחות זה יותר כסף? יכול להיות לקוח אחד שמשלם כמו 10 אז מה עדיף? וכמובן שזה שאלה רטורית |
|
|
|
|
# 4 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
השאלה היא, כמה אתם מרויחים מזה? |
|
|
|
|
# 5 |
|
Permanently Banned
|
יש שמוכרים 550MB 55GB תעבורה ב 20 ש"ח
אנשים היום הולכים לפי המחירים הזנותיים הללו,ולא מסתכלים על איכות. רק מסתכלים על המחיר.. אחד בא אליי רוצה חבילת איחסון הוא מעיין בעוד כמה חברות..ואומר אני לא רוצה להיות אצלך אתה יקרן:| ויש כמה שאומרים אני אקנה,אם תהיה נפילה בשרת אני אפסיק את התשלום. אז בעצם מה יוצא מיזה ? שקנית ולא נהנת ? בעלי חברות שמוכרות רייסילרים לפי דעתי צריכות לעלות את מחירי הרייסליים. במילה אחת. יש כיום כמות אנשים שלא מתייחסים לאיכות,אלא רק למחיר. |
|
|
|
# 6 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אנשים לא מבינים שעם 50 ש"ח לחודש על ריסלר ועוד 150 שקל על דומיין+עיצוב מתחילים עסק. צריך תקציבים יותר גדולים כמו 1000 ש"ח או יותר כדי רק להתחיל את הבסיס. צריך להשקיע לפני שמרוויחים ולא להרוויח 2 שקל על מכירת דומיין ו-15 ש"ח על אכסון לחודש. כואב לי שפותחים ככה חברות ולראות פנטזיות של ילדים/נערים יורדים לטימיון.. עדיף להשקיע בלימודים/בילויים/ללמוד מקצוע רציני. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|