|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלות בנוגע לפקודות ב PHP
שלום,
אני יודע PHP ברמה טיפה יותר גדולה משל מתחילים, רציתי להתחיל ללמוד פקודות חדשות ולעבוד עם מסד נתונים mysql, הבעיה היא שבכל המדריכים חלקים אלא לא מפורטים, אז רציתי לקבל הסבר על כמה דברים: 1) מהי הפקודה str_replace מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 2) מהי הפקודה preg_replace מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 3) מהי הפקודה nl2br מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 4) מזה מערך ואיך עובדים איתו? 5) איך עובדים עם mysql? בנוסף רציתי לדעת טיפה יותר על הלולאות, כי פשוט ההסברים עליהן במדריכים לא מפורטים. תודה מראש ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מישהו בבקשה?
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו למה אתה לא מחפש באתר ?
str_replace preg_replace nl2br ref.mysql מערך זה בד"כ משתנה שיש בוא מספר ערכים .. פשוט תלמד משם זה המקור .. בהצלחה ![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה מה שהתכוונתי, זה טיפה לא מובן בשבילי. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תסביר מה לא מובן ? אם אתה רוצה ללמוד PHP בשלבים יותר מועטים כדי לך ללכת לפה: http://www.tal-aviel.com/NewGuideMaster/ בהצלחה !
# 6 |
חבר וותיק
|
הפונקציה STR REPLACE מחליפה את כל התווים X בתו Y.
לדוגמא: PHP קוד:
מה אפשר לעשות עם הפונקציה? למשל אתה מכיר שבפורומים יש תגי BBCODE? (כתב בולט,קו תחתון וכו'..) אז יש [ b ] text [ /b ] (רק ללא רווחים - כדי שזה לא יבליט את הכתב) אז בעזרת STR REPLACE מחליפית את התגים הנ"ל בתגי HTML. תשובה לשאלה 3) הפונקציה הזו היא פשוט תומכת בעיברית (על כל ירידת שורה, אם אתה מכיר n\ אז היא כותבת <br />)... זו פונקציה דיי מיותרת ובמקום זה אפשר לעשות PHP קוד:
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בקשר ל str_replace, הבנתי אותו, רק מה עושה החלק המודגש: קוד:
$text = str_replace("r","rr",$text); |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בעיה בקשר לSTR REPLACE
שלום.
אני יעבור ישר לעניין...נגיד יש לי קובץ TPL...בתוך הקובץ רשום לי כול מיני קודי HTML וכתוב לי שם את הקוד HTML קוד:
<*CODE*>
אמרו לי שזה בעזרת STR REPLACE...עשיתי את זה אבל בשביל זה צריך להשתמש במשתנים... מאחר ואני לא משתמש במשתנים אז איך אני יעשה זאת? דרך אגב אני מיבא את קובץ הTPL לעמוד הPHP שעושה את הSTR REPLACE |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
נעול+אזהרה בשביל השאלה שלך תפתח אשכול חדש. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|