|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא מצאתי מדריך בכלל על str_replace, יש רק מדריכים למתחילים (לפחות מה שאני מצאתי). ואם ב str_replace אני לא מכניס לו שום משתנה שזה יעשו לו, אז זה יעשה לכולם? (כללי) ואין שום מדריך ל mysql, פשוט לא מצאתי כלום ![]() Last edited by LosNir; 28-12-05 at 21:58.. |
|
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה,לstr_replace לא צריך מדריך בגלל שזה פונקציה ממש פשוטה...וpreg_replace זה אותו דבר רק לביטויים רגולרים (אני מניח שאתה לא יודע מזה,אז אני יגיד בקצרה,ביטויים רגולרים זה תבנית של מילה קצת מסובך להגיד את זה אבל,אתה עוד מתחיל,אתה תדע בהמשך) וmysql פשוט תלך לGuideMaster לבניית פורום בסיס (תלחץ כאן) ותראה מה עשו,אולי תבין אולי לא,בכל מקרה מדריך אי אפשר בדיוק למצוא ,זה נושא ממש ארוך ועם הרבה תוכן. קיצר,לך לאן שאמרתי תנסה להבין את הפונקציות,אם לא תבין,תנסה לחפש באותו אתר עוד מדריכים שקשורים,המדריכים שם מסבירים טוב מאוד,אני למדתי אפילו טריק או 2 משם... |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אף פעם לא בדקתי, אבל נראה לי שחייבים להכניס בכל מקרה - אתה תמיד יכול לנסות ולבדוק מה קורה, לא יהרוג אותך אתה יודע =] |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על כל מקרה יש פה ממש בפורום דיון נעוץ עם מלא מדריכים כנס לשם. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|