|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עוד שיפורים באתר הכדורגל הישראלי
בשבוע האחרון סיימו(המקור חסוי ביקשו ממני אישית) לבנות לאתר שלי את מערכת ה-php לעידכוני טבלאות.
היה לנו באתר מערכת כתבות ב-php כמובן, ועכשיו יש לנו עוד מערכת מצוינת של php. אם תיכנסו לאתר http://www.isr-football.com אז יש לנו בצד ימין קטגורית "כדורגל ישראלי" בה יש - ליגת העל, ליגה לאומית... כל זה מעודכן ע"י מערכת מאוד מפותחת שמחשבת את המיקום בטבלה נקודות ודברים נוספים באופן אוטומטי... מה גם שעכשיו זה מעדכן אוטומטי גם את הטבלאות הקטנות שבאייפרם השמאלי!... עוד צעד בדרך להתקדמות של האתר. ד"א בשבוע האחרון התארח אצלנו שחקן כדורגל גל אלברמן בפורום, וגם הוא עשה ראיון לאתר. תודה! תגובות |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
העיצוב חבובבני והתיכנות גרוע אחי מצטער!
כול השאר יפה |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יפה :P
אבל סתכל שמהו נכנסתי לכתבה ומה פתאום מופיע הפועל פ"ת: לירן שטראובר, יובל שפונגין, כריסטיאן גונזלס, אבי סטרול, ליאור ז'אן, אייל ברקוביץ' (יוג'ן טריקה, 73), משה מישאלוב, אבי נמני, ארז מסיקה, רועי דיין, ז'וזה דואטה (לירן כהן, 88).
הוסטסניון
|
העיצוב לא משהו וגם התיכנות.
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה לא שמנו לב זה יתוקן. אתם חושבים שהתכנות גרוע לדעתי אתם ממש טועים התכנות ממש בסדר גמור ואפילו מצוין. |
|
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נחמד מאוד...
כמה שיפורים ואתה אתר ענק!!!
הוסטסניון
|
עם הניסיון שהיה לי עם האתר שלכם האתר לא מקצועי וחובבני.
|
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם כבר עושים מערכת, למה לא לעשות עד בסוף ולעשות גם מערכת תגובות למערכת כתבות?
מה הרעיון להשתמש עם מערכת תגובות חינמית? כאילו שניתנת ברשת... זה נירא ממש חובבני, בלי להאליב..\: ועוד שאלה, איך יש לך ת'כוח כל פעם לפתוח עוד ועוד חשבונות תגובה לכל כתבה?? |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
למרות הסכסוך בווינרים, פנה אליי סתיו יש לי משהו להציע לך =]
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |