|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה הגזמות יאיר, עד כדי כך?
בכל מקרה אני רואה שהוא שינה את הכותרת. ישראלי טיפוסי? גם אתה ישראלי לא? ![]() עריכה: אה זה אלי ששינה את הכותרת.. אוהבים אותך אלי ![]()
# 12 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
קראתי הארי פוטר מהספר הראשון וזה היה הספר היחיד שאהבתי,
קניתי לפני שבוע את הספר האחרון שיצא, הגעתי כבר לאמצע הספר וראיתי המון הודעות בכל מיני פורומים ברשת על הנושא ובכל כותרת שהיה כתוב "ספוילר" לא נכנסתי כי לא רציתי להרוס לעצמי את החוויה של הספר. כאן זה הפורום האחרון שחשבתי שאני אראה כזה דבר ועוד בכותרת? אין כבר טעם לקרוא את הספר, כשאתה יודע את הסוף של סרט והוא סרט מתח אין סיבה לראות אותו, אותו דבר עם ספר. אז הלכו 80 שקל.
# 13 |
חבר מתקדם
|
ידעתי שדמבלדור ימות
סיריוס קצת מפתיע אבל אני לא אוהב לקרוא ספרים
# 14 |
חסום
|
סיימתי לפני שבוע...
ויאיר, קצת התלהבת והגזמת, הא? |
![]() |
![]() |
# 15 | |
|
ציטוט:
זה משהו שאני אוהב, זה משהו שעקבתי אחריו כבר כמה שנים טובות. הוא הרס לי את הספר, בסדר ממשיכים הלאה אבל זה סתם מרגיז וסתם בזבזתי כסף במיוחד שנזהרתי מספויילרים כאלה.
![]() |
# 16 |
חסום
|
אני אישית ידעתי את הסוף מראש, אבל בכל זואת זה מרתק להגיע איליו, ולקרא כל הזמן בצפייה לדעת מתי זה יקרה, זה גם יוצר מתח.
ולומרות שקראתי, עד עכשיו לא עיכלתי את הסוף המר. שווה קריאה, אבל אל תטעו כמוני: אל תקראו בבת אחת, תקראו לאט לאט. ***מיני ספויילר:*** *ד"א כותבים הריקרקוס. (צבע הרקע, לסמן להעתקה. Last edited by Ikki; 05-01-06 at 16:01.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
יאיר דבר ראשון הכותרת נכתבה בתמימות, אני מקווה שאתה מספיק בוגר להבין את זה.
דבר שני אתה יכול להיות בטוח שבספרים בסדרה יש מקרה מרכזי ויש עוד כמה מקרים לא הכי חשובים, לדעתי אתה מגזים כאשר נהרס לך כל החוויה כי בספר השישי יש כמה דברים חדשים שעדיין לא ידעו על וולדמורט בכל אופן מצטער.. מה אני יכול לעשות גם לי זה קרה ועדיין לא הגבתי ככה. כל האחרים שקראו את הספר יכולים לעמוד מאחורי בעניין הזה =]. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
|
ציטוט:
פעם הבאה תחשוב פעמיים, אני תמיד הייתי מתעצבן גם מסרטים אם מישהו היה מספר לי סוף של סרט הייתי יכול להרוג אותו, ככה אני (: .
![]() |
# 19 |
חסום
|
אל תדאג,
קוראים את הספר לא בישביל דבר אחד קטן. תקרא, אתה תהנה... |
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מלבד זאת שאני בטוח שאתה תמשיך לקרוא אותו מכיוון וזה ספר לפני אחרון ושנינו יודעים שמי שקרא את ה5 ספרים האחרונים (בעיקר הספר החמישי - אווה אווה כמה שהוא ארוך) אין מצב שמפספסים את ה7 במיוחד שיש הרבה דברים שתלויים בספר ה6. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|