|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
שם: יותם
מעצב/מתכנת: מעצב (Photoshop), מתכנת HTML (לצערי לא ברמה יותר מידיי גבוהה), לומד PHP. ניסיון:PHP-אין כמעט, HTML-משהו כמו שלוש שנים, אבל למדתי לבד. Photoshop-בערך שנה, חודשיים בתחום עיצוב אתרים. התמחות:HTML, קצת PHP, פוטושופ ואימג'רדי. גיל:16. אימייל:frozenside2gmail.com (לא חובה) אתרים שהוקמו על ידי: -אין כרגע-
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
שם: אביחי מנחם
מעצב/מתכנת: מתכנת+פלאשר ניסיון: 7 חודשים בתיכנות , חצי שנה בפלאש התמחות: Php,HTML,vb,CSS,AS,JAVA,JAVASCRIPT,ממש קצת PERL,טכנאי מחשבים מקצועי עיר:קריית מלאכי גיל:15 אימייל: הכל בחתימה שלי אבל הכל. אתרים שהוקמו על ידי:יש אבל תקבלו באחת מתוכנות המסרים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שם: אוהד עמר
מעצב / מתכנת ניסיון:שנתיים וחצי מעצב, שנה וחצי מתכנת התמחות: Photoshop, PHP, CSS, XHTML, JS, MySql גיל: 14 וחצי אימייל: spicyu@gmail.com (לא חובה) אתרים שהוקמו על ידי: באחד מתוכנות המסרים או באימייל |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
שם: אלמוג.
מקצוע: תיכנות(בעיקר) ועיצוב(אני יודע לעצב, אבל לא הכי טוב[יש לי רמה נגיד ככה]). ניסיון כמתכנת: 4 שנים. ניסיון כמעצב: 3 שנים. התמחות: MySQL, JS, HTML, CSS, PHP, PhotoShop, ImageReady. גיל: 13. רמה בתיכנות: גבוהה ביותר. רמה בעיצוב: בינוני - גבוהה. אימייל: Ikki@MegaPhoenix.Net |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שם: שאול.
מתכנת ניסיון: שנה. התמחות: HTML, XHTML, CSS. גיל: 13. אימייל: mr-shaul@nana.co.il. (לא חובה) אתרים שהוקמו על ידי: צרו קשר כדי לראות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שם: מרטין
מעצב/מתכנת/פלאשר ניסיון: שנתיים התמחות: html, php, DB, CSS גיל: 17 אימייל: פרטים בחתימה אתרים שהוקמו על ידי: http://loads.ws , http://upfiles.be
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|