|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וגלעד אישר אותי ועכשיו אלון הוציא אותי חוקי הוא יודע שהוא חוקי..הוא רוצה ביריוקרטיה ? אין בעיה , אבל אין לי סורק , אין לי דרך לעשות לו מסמך יפה ונקי זה מה שאני מתכוון , אי אפשר ללכת טיפה לקראתי ? הרי אני חוקי המטרה של הפורום הזה שיהיה פה רק חוקים , אז שיעזבו שניה את הבירוקרטיה שישימו את התמונות שהבאתי ואת התמונה הקטנה שצילמתי מהאתר , זה מספיק הרי הם יודעים שאני חוקי , אז שהם לא מאשרים אותי....אז זה שוב פעם , החלטה מפגרת , הם לא עובדים עם החוק שהם המציאו |
|
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
שמע אתה צודק 100% מהצד שלך,ואלון צודק 100% מהצד שלו,כי אני מניח שיש לו הכל מתוייק במחשב/תקייה פיסית.
עכשיו,אני אומר שאלון צריך לאשר אותך בינתיים אבל,זה לא מונע ממך מתי שתוכל לחפש פקס ולשלוח את זה בפקס. ד"א למנהלים,הלינק שהוא הביא לאימות עסק,עדיף שתשימו בנעוץ זה יעזור להרבה אנשים פה לגלות עסקים,כלומר,הוכחה שהעסק רשום. |
![]() |
# 3 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא אומר רק צילום בסורק ציטוט:
|
||
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא מבין למה הוא לא יכול ללכת טיפה לקראתי .. בכל מקרה תודה לכם , אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי כאן ולפחות כולם יודעים שאני באמת חוקי פשוט לא יכול לכתוב בגלל שזה לא מספיק להנהלה.. עריכה : עוד שעה לקוח יסרוק קבלה ששלחתי אליו , נראה אם יספיק ![]() Last edited by בן.נ.; 13-01-06 at 12:23.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|